Ισπανία

Καταβλήθηκαν τα 222 εκατ. ευρώ για Νεϊμάρ - Προσπαθεί το «μπλόκο» η ισπανική Λίγκα

Δρομολογούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη μετακίνηση του Νεϊμάρ στην Παρί. Οι Γάλλοι κατέθεσαν το πρωί, επιταγή με τα 222 εκατ. ευρώ. Προσπαθεί να την μπλοκάρει η ισπανική Λίγκα.

Οι τελικές διαδικασίες, δρομολογούνται πλέον, ώστε να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, το πρωί της Πέμπτης, οι Γάλλοι, μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου, απέστειλαν την επιταγή με το ποσό των 222 εκατ. ευρώ, στην ισπανική Λίγκα.

Η Παρί, δεν έκανε κανένα παζάρι για τον παίκτη και όπως είχε ζητήσει από την αρχή η Μπαρτσελόνα, κατέθεσε ολόκληρο το συγκεκριμένο ποσό, που επί της ουσίας σημαίνει την οριστική μετακίνηση του παίκτη στο Παρίσι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία, η Λίγκα δεν έκανε δεκτή την επιταγή, αφού θεωρούν ότι παραβιάζεται το Financial Fair Play, κάτι που μετέφερε στον εκπρόσωπο της Παρί, ο γενικός διευθυντής της Λίγκας, Χαβιέρ Γκόμεθ.

Πάντως, δύσκολα θα μπορέσει η ισπανική Λίγκα να φρενάρει την μεταγραφή. Προς το παρόν πάντως, δεν επιβεβαιώνουν κάτι από τη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x