Stoiximan Super League

Καταγγελία Κύζα: «Πριν το Ατρόμητος-ΑΕΚ με πήρε τηλέφωνο κάποιος “Μελισσανίδης”»

Έγγραφη αναφορά στην ΚΕΔ έστειλε ο Γιώργος Κύζας, ο οποίος έκανε λόγο για τηλεφώνημα πριν από τον Ατρόμητος-ΑΕΚ από κάποιον που του συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης. Δείτε τι κατήγγειλε ότι του είπε

Αναφορά στην ΚΕΔ έστειλε χθες Μ. Τετάρτη ο διαιτητής του Ατρόμητος-ΑΕΚ, Γιώργος Κύζας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Έλληνας ρέφερι αναφέρει ότι πριν το παιχνίδι του τηλεφώνησε κάποιος από σταθερό τηλέφωνο και του παρουσιάστηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης.

Όπως καταγγέλλει, ο φερόμενος ως «Μελισσανίδης» του τόνισε πως γνωρίζει με ποιους συναναστρέφεται και πώς έγινε διεθνής.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Κύζα,ο άνθρωπος που του τηλεφώνησε σημείωσε πως το επόμενο διάστημα θα αλλάξουν τα πράγματα στον χώρο της διαιτησίας και θα έπρεπε να κάνει μια δίκαιη 50-50 διαιτησία αν ήθελε να μείνει στους πίνακες.

Ο Κύζας φαίνεται τα του απάντησε πως δεν μπορεί να γνωρίζει αν είναι όντως ο Μελισσανίδης και του ζήτησε διευκρινίσεις για τα λεγόμενα του. Μετά το τηλεφώνημα, ο Κύζας ενημέρωσε τον Φραγγίσκο Σομαρακάκη της ΚΕΔ για να ενημερώσει εκείνος με τη σειρά του τους ανθρώπους της ΕΠΟ.

Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αριθμός του τηλεφώνου δεν παραπέμπει σε γνωστό αριθμό που να σχετίζεται με τις εταιρίες ή τους ανθρώπους που έχουν σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x