Κύπελλο Ελλάδας

Καταγγέλλει φραστική επίθεση από Καραπαπά ο Παράσχος!

Εξύβριση από τον Κώστα Καραπαπά καταγγέλλει ο Γιώργος Παράσχος! Τι υποστηρίζει ο τεχνικός του Πλατανιά πως τον αποκάλεσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού.

Πρωτοφανές περιστατικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», πριν την έναρξη του -χθεσινού- αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πλατανιά, καταγγέλλει ο τεχνικός των Κρητικών, Γιώργος Παράσχος.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα υποστηρίζει ο 64χρονος προπονητής, δέχτηκε αναίτια, φραστική επίθεση από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος τον αποκάλεσε «καραγκιόζη και νούμερο»!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παράσχος υποστήριξε τα εξής: «Ξαφνιάστηκα, όταν άκουσα τον κ. Καραπαπά να με βρίζει και να με αποκαλεί ''καραγκιόζη και νούμερο''. Χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, πριν καν αρχίσει το παιχνίδι, δέχτηκα άνευ λόγου και αιτίας φραστική επίθεση, από έναν άνθρωπο που, μάλιστα, εκπροσωπεί έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός. Είναι κρίμα, γιατί, αν μη τι άλλο, δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα, όχι μόνο στον συγκεκριμένο, αλλά σε κανέναν, για να έχω τέτοια αντιμετώπιση και μετά από τόσα χρόνια θα περίμενα περισσότερο σεβασμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x