Stoiximan Super League

Καταγγέλλουν μεθόδευση από την ΑΕΚ οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του ΠΑΟΚ δεν ήταν κανείς από την ΑΕΚ τρομοκρατημένος…

Μεθόδευση της ΑΕΚ για να μην συνεχίσει και να ολοκληρώσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κατήγγειλαν οι δικηγόροι του «Δικεφάλου του Βορρά» υποστηρίζοντας στην αγόρευσή τους ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας πως δεν υπήρχαν συνθήκες τρομοκρατίας και ουδείς από την αποστολή έμοιαζε φοβισμένος στο διάστημα της διακοπής.

Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης τόνισε: «Δεν θα αναφερθώ στον βιασμό της προσωπικότητας ενός ανθρώπου όπως την περιέγραψε ο κ. Γκαγκάτσης, αλλά ούτε και στα όσα έχει κάνει ο κ. Σαββίδης και το πόσο αγαπητός είναι στην Β. Ελλάδα. Η οργάνωση του αγώνα ήταν εξαιρετική παρά το γεγονός ότι έγινε μέσα σε 20 ώρες. Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν διαμαρτύρονται και αυτό φαίνεται στο βίντεο του αγώνα. Όλο αυτό αρχίζει από τις διαμαρτυρίες του κ. Λυμπερόπουλου. Από εκεί αρχίζει όλο αυτό που γίνεται. Δεν συνέβη τίποτα ακόμα και όταν όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν γύρω από τον επόπτη. Ο κ. Σαββίδης προφανώς κατεβαίνει χωρίς να το συνειδητοποιήσει ότι είχε το όπλο πάνω του. Δεν είναι βίαιη η είσοδος του, κάνει νόημα στην ομάδα να φύγει και του κάνει νόημα ο αρχηγός όχι και επιστρέφει στη φυσούνα. Προφανώς κάτι ακούει κάτι γίνεται, ανέφερε ότι τον χειροκρότησαν από τον πάγκο της ΑΕΚ και αλλάζει ξαφνικά κατεύθυνση, όταν προκληθεί δεν είναι ανθρώπινο να κινηθεί προς τα εκεί; δεν είναι σωστό αλλά είναι ανθρώπινο. Δεν πέρασε καν από το μυαλό του να το χρησιμοποιήσει. Είναι ακόμα εκνευρισμένος και βγάζει το μπουφάν από την έντασή του. Είναι ανθρώπινο. Εκεί βγήκε η φωτογραφία χωρίς να το έχει δει κανείς στο γήπεδο, εκεί φαίνεται να έγινε και το περιστατικό με τον κ. Δημητριάδη το οποίο βέβαια δεν προκύπτει από κάποιο βίντεο. Οι άνθρωποι της ασφάλειας όπως είπαν όλοι δεν προξένησαν κανέναν φόβο. Αν είχε δει ο κ. Δημητριάδης το όπλο θα αντιδρούσε έτσι; Λέω λοιπόν το εξής, ότι ακόμα και τώρα ο κ. Λυσάνδρου λέει ότι ενήργησε με την εντολή του διαιτητή, δεν είχε να κάνει με το όπλο η διακοπή. Μπορεί να ήθελε να πάει μέσα να δει το βίντεο για την φάση. Η παρουσία του Σαββίδη δεν κρατάει πάνω από τρία λεπτά. Για δικούς του λόγους φεύγει και φεύγει από το γήπεδο. Στις 11 παρά υπάρχουν δημοσιεύματα ότι έχει φύγει από το γήπεδο. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι είδε το όπλο ο διαιτητής ή κάποιος άλλος! Υπάρχει συνέντευξη του αστυνομικού διευθυντή ο οποίος λέει ότι κανένας δεν είδε το όπλο. Άρα καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί της ΑΕΚ ότι τρομοκρατήθηκαν οι παίκτες. Ο Βράνιες συζητάει χαμογελώντας με τον Πρίγιοβιτς. Ο Κονέ παραδέχεται ότι περιμέναμε αν θα κατακυρώσει το γκολ ο διαιτητής για να βγούμε. Το πρόσωπο του κ. Δημητριάδη φαίνεται ότι είναι απόλυτα ήρεμο. Η ΑΕΚ βρήκε λόγο να μη συνεχιστεί ο αγώνας και επιτρέψτε μου να πω ότι υπάρχει μεθόδευση. Ήμουν στα αποδυτήρια και έβλεπα την άνεση με την οποία κυκλοφορούσαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Το πιο χοντρό λάθος του διαιτητή είναι ότι δεν βγήκε στη σέντρα να σφυρίξει και αν δεν θέλει η ΑΕΚ ας μην παίξει. Όφειλε να αναφέρει τη δήλωση της ΑΕΚ και την άρνησή της να επανέλθει. Άφησα το θέμα της οπλοφορίας του κ. Σαββίδη και προσκομίζουμε την άδεια. Ο μόνος περιορισμός που αναγράφεται είναι για τον κανονισμό των αεροδρομίων. Συμφωνούμε ότι δεν είναι ωραία εικόνα, αν ήθελε να απειλήσει κάποιον θα το έκανε έτσι σε κοινή θέα; Θα κλείσω με την ανθρώπινη δήλωση του κ. Σαββίδη με την οποία ζήτησε συγγνώμη».

Ο Λάκης Σημαιοφορίδης στη δική του αγόρευση είπε: «Έχουμε έναν ισχυρισμό τρόμου και φόβου από την πλευρά της ΑΕΚ. Πρέπει να δούμε αν αυτό τον τρόμο και τον φόβο τον διαπιστώνει ο άρχων του αγώνα. Τουλάχιστον δεν φαίνεται αυτό από το φύλλο του αγώνα. Η ασφάλεια του αγώνα έχει αποδειχθεί από τον κ. Στυλιάρα και για να σφυρίξει ο κ. Κομίνης. Πότε τον ένιωσαν τον φόβο οι παίκτες της ΑΕΚ, όταν μπήκε ο κ. Σαββίδης ή μετά από μιάμιση ώρα; Πώς ταυτίζεται ο φόβος και ο τρόμος μετά από μιάμιση ώρα; Υπήρξα ποδοσφαιριστής και έχω ζήσει πολύ χειρότερα πράγματα με μπράβους να μας δέρνουν πριν μπούμε στο γήπεδο, όταν έπαιζα στον Παναθηναϊκό. Οι ποδοσφαιριστές δεν ένιωσαν τίποτα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν βγήκαν από μόνοι τους στον αγωνιστικό χώρο κάποιος τους ειδοποίησε, σφύριξε ο διαιτητής. Ο κ. Δημητριάδης είπε το εξής, το θέμα ήταν η είσοδος του κ. Σαββίδη με τους συνοδούς του. Εντοπίζεται ο φόβος και ο τρόμος σε ένα και μόνο πρόσωπο, στον κ. Σαββίδη. Πρέπει να τα λάβετε αυτά υπόψιν σας αλλά θέλουμε και να μας τα διευκρινίσει και ο κ. Κομίνης. Η διακοπή του αγώνα οφείλεται στην μη κάθοδο της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ αυτοδιαψεύδεται! Αφού ο τρόμος έχει να κάνει με τον κ. Σαββίδη και εκείνος αποχώρησε πώς γίνεται να συνεχιστεί ο φόβος και ο τρόμος; Η χρήση του φόβου έγινε αφού ειπώθηκε οτι το ματς είναι 1-0. Επειδή γίνεται μεγάλη προσπάθεια να δικάσουμε με τα δημοσιεύματα και την ευαισθησία που δείχνουν κάποιοι σε άλλους. Δεν θα ερχόμασταν σε εσάς αλλά θα πηγαίναμε στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ή του ΠΣΑΤ. Εσείς πρέπει να αποδώσετε δικαιοσύνη με βάση τα πειθαρχικά έγγραφα. Υπάρχει αμφισβήτηση ακόμα και για τον αν είναι Έλληνας ο κ. Σαββίδης. Εγώ χαίρομαι που μπορώ να μιλάω μαζί του στα ποντιακά».

Ο τρίτος δικηγόρος του ΠΑΟΚ, ο Λάμπρος Μπίρδας, ήταν και ο πιο φειδωλός αναφέροντας απλώς: «Για τον Σαββίδη δεν υπάρχει απειλή, δεν υπάρχει πρόκληση τρόμου και ανησυχίας. Δεν προκύπτει το άρθρο 19, ούτε για τον Σαββίδη ούτε για τον Μίχελ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x