Ελλάδα

«Καταιγιστικές» οι γυναίκες του ΠΑΟΚ

Εντυπωσιακή η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, σάρωσε 8-0 στη Θεσσαλονίκη την Μπέτεμπουργκ στην πρεμιέρα των προκριματικών ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και έδειξε πως θα είναι το «αφεντικό» στον δέκατο όμιλο.

Ο ΠΑΟΚ σάρωσε 8-0 την Μπέτεμπουργκ από το Λουξεμβούργο στη Θεσσαλονίκη και έκανε ένα ιδανικό ξεκίνημα στον δέκατο προκριματικό όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών, δείχνοντας πως δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα να προκριθεί στις «32» της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι παίκτριες του Αλέξη Τασούλη έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και στο 11’ το σκορ ήταν ήδη 2-0 με γκολ των Ντιμιτρίεβιτς και Βάρδαλη.

Η Μπράμε στο 49' έκανε το 3-0, η Παντελιάδου στο 51' το 4-0, ενώ στο 61’ η Ντιμιτρίεβιτς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό της γκολ, κάνοντας το 5-0.

Με τις Βάρδαλη και Παντελιάδου να σημειώνουν το δεύτερό τους γκολ, το ματς πήγε στο 7-0. Στο 88', η Παντελιάδου βρήκε δίχτυα για τρίτη φορά και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Επόμενο ματς για τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Παρασκευή στις 18:00 κόντρα στη Βλάζνια.


ΠΑΟΚ (Τασούλης): Παπακωνσταντίνου, Γιάννου Ε., Κακαμπούκη (83’ Στράντζαλη), Πατερνά, Βάρδαλη, Χατζηγιαννίδου, Μάρκου (76’ Σακελλάρη), Ντιμιτρίεβιτς, Γιάννου Δ. (62’ Σαχινίδου), Παντελιάδου, Μπράμε

Μπέτεμπουργκ (Χένγκεν): Κέιπες, Ντα Σίλβα (83’ Ρότσα), Μάριν, Μιράντα, Κίμπερλεϊ, Μπες, Νάιλς (67’ Νέι), Άλμπραντ, Μάρτινς, Φερέιρα, Κορέια (56’ Κετενχόφεν)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x