Κύπρος

Καταιγιστική και ανατροπή με «πεντάρα» η ΑΕΛ!

Πιάνοντας εξαιρετική απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, όπου σημείωσε τέσσερα γκολ, η ΑΕ Λεμεσού συνέτριψε 5-2 τη Νέα Σαλαμίνα για την προτελευταία αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Μπορεί με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού να βρισκόταν με δύο γκολ πίσω στο σκορ, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας η ΑΕ Λεμεσού ανέτρεψε την κατάσταση και συνέτριψε τη Νέα Σαλαμίνα με 5-2.

Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο εικοσάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να προηγηθούν στο 22’ με τον Κίνγκσλεϊ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Ελουντού με πλασέ νίκησε τον Βοζίνια κι έκανε το 0-2, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του.

Τα πράγματα ίσως να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά εάν οι γηπεδούχοι δεν κατόρθωναν να μειώσουν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Ντα Σίλβα με απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν έκανε το 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε μονόλογο για την ΑΕΛ που εμφανίστηκε εξαιρετική και «χτύπησε» άλλες τέσσερις φορές!

Μεγάλος πρωταγωνιστής αποδείχθηκε ο Χουράδο, ο οποίος στο 70’ (με υποψίες για οφσάιντ) και στο 74’ σημείωσε δύο γκολ που έφεραν την ανατροπή, ενώ ολοκλήρωσε το προσωπικό του σόου σκοράροντας ξανά στο 83’ και διαμορφώνοντας το τελικό 5-2.

Στο μεταξύ ο Νουρ στο 75’ άθελά του με αυτογκόλ είχε βάλει ακόμη ένα γκολ για λογαριασμό της ΑΕΛ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x