Stoiximan Super League

Κατάλαβε και επιστρέφει ο Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης έλαβε το «μήνυμα» του Τάκη Λεμονή και αυτό είναι κάτι που έχει συζητηθεί στου Ρέντη. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Ο Τάκης Λεμονής θέλησε να δώσει ένα “μήνυμα” στον Κώστα Φορτούνη, αφήνοντας τον εκτός αποστολής στο ματς με τον Ατρόμητο στο “Καραϊσκάκη”. Κανείς μάλιστα δεν μπορεί να κατηγορήσει τον προπονητή των πειραιωτών για τη συγκεκριμένη απόφαση και είχαμε εξηγήσει από την πρώτη στιγμή στο sport-fm.gr το λόγο που ο 57χρονος τεχνικός είχε πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Λεμονής λοιπόν έστειλε ένα ξεκάθαρο “μήνυμα” προς τον διεθνή άσο, ότι θα πρέπει ν' αλλάξει κάποια πράγματα για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την παρουσία του στα παιχνίδια αλλά και την εικόνα του στις προπονήσεις στου Ρέντη. Με βάση μάλιστα τις πληροφορίες απ' το ρεπορτάζ, ο Λεμονής πήρε μιαν απόφαση που ήταν δύσκολη (αυτή την περίοδο στην οποία ο Ολυμπιακός δεν ήταν στα “πάνω” του) αλλά ήταν παράλληλα και δίκαιη. Κι αυτό το λένε άνθρωποι που ξέρουν καλά πράγματα και καταστάσεις.

«Μήνυμα ελήφθη»
Αυτό που είναι σημαντικό για τους “ερυθρόλευκους” αφορά τον διεθνή μέσο και τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας του Πειραιά στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Ο Φορτούνης έλαβε το “μήνυμα” του Λεμονή κι αυτό είναι κάτι που έχει συζητηθεί στου Ρέντη. Και ο ίδιος ο παίκτης άλλωστε ξέρει πολύ καλά ότι δεν έχει καταφέρει να δώσει μέχρι στιγμής αυτά που μπορεί. Ο αποκλεισμός του από τον αγώνα με τον Ατρόμητο ήταν ένα “καμπανάκι” από την πλευρά του Λεμονή, ένα “καμπανάκι” που έκανε πολύ καλά τη δουλειά του αν κρίνει κάποιος από την αντίδραση του 25χρονου μεσοεπιθετικού. Ο Φορτούνης είναι αρχηγός του Ολυμπιακού και καλείται να βγει μπροστά σ' αυτή τη δύσκολη αγωνιστική περίοδο για τους πρωταθλητές Ελλάδος. Έχει καταλάβει πολύ καλά πως κανείς δεν έχει σίγουρη θέση όχι στην εντεκάδα αλλά ούτε στην αποστολή και καλά ενημερωμένες “πηγές” αναφέρουν πως η συνέχεια θα είναι διαφορετική από τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Επιστρέφει με Πανιώνιο
Ο Φορτούνης έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Ατρόμητο, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λεμονής σκοπεύει να επαναφέρει άμεσα τον διεθνή άσο στην ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι ο Φορτούνης θα είναι στην αποστολή για τον πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, ένα ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο για “στραβοπάτημα”. Μάλιστα το πιο πιθανό “σενάριο” είναι (αν κι ακόμα έχουμε μέρες μέχρι το ματς στη Νέα Σμύρνη) να γυρίσει και στο βασικό σχήμα ο Φορτούνης, παίρνοντας τη θέση του Μάρτινς, καθώς ο Πορτογάλος δεν πήγε καλά εναντίον του Ατρόμητου. Βέβαια ο Μάρτινς έχει το ελαφρυντικό πως δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του και η αγωνιστική απραξία φάνηκε να τον έχει επηρεάσει και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι ο Φορτούνης επιστρέφει στο ματς με τον Πανιώνιο, καθώς ακολουθούν και πολλά σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια σ' Ελλάδα και Ευρώπη (ΠΑΟΚ, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκός ) και οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ανάγκη τον καλό Φορτούνη στα μεγάλα ματς. Ο Λεμονής είναι ο πρώτος που εμπιστεύεται το ταλέντο του διεθνούς μεσοεπιθετικού αλλά θα πρέπει και ο Φορτούνης απ' την πλευρά του να δείξει μια μεγαλύτερη διάθεση και στις προπονήσεις. Ο ίδιος ξέρει καλά πόσο μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και γι' αυτό το λόγο όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο συμπέρασμα πως ο αρχηγός των “ερυθρόλευκων” είναι αποφασισμένος να “γυρίσει” την κατάσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x