Γαλλία

Καταλήγει στην Μπορντό με 5 εκατ. ευρώ ο Κοσιελνί

«Προ των πυλών» της Μπορντό βρίσκεται ο Λοράν Κοσιελνί, με την Άρσεναλ να έχει συμφωνήσει στα 5 εκατομμύρια ευρώ με το γαλλικό σύλλογο και τον παίκτη να αναμένεται σήμερα να περάσει από ιατρικά.

Τίτλοι τέλους πέφτουν οριστικά στην καριέρα του Λοράν Κοσιελνί με την Άρσεναλ, καθώς ο Γάλλος «κάπτεν» επαναπατρίζεται για λογαριασμό της Μπορντό.

Όπως αναφέρει το γαλλικό «RMC» αλλά και η «Telegraph», η διοίκηση των «κανονιέρηδων» έκανε δεκτή την πρόταση των 5 εκατομμυρίων ευρώ του γαλλικού συλλόγου κι έτσι η μεταγραφή του Κοσιελνί μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ο 34χρονος αμυντικός θα υπογράψει ίσως το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του, διάρκειας τριών ετών, και αναμένεται σήμερα στην γαλλική πόλη για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις προτού ανακοινωθεί από τους «γιρονδίνους».

Η αποχώρηση του από το Λονδίνο μετά το 2010 ήρθε ως αποτέλεσμα των σχέσεων του με την Άρσεναλ, οι οποίες έφτασαν στα άκρα στη διάρκεια του καλοκαιριού, με τον μέχρι πρότινος αρχηγό της να αρνείται να μεταβεί στην προετοιμασία της ομάδας στις ΗΠΑ.

Σημειώνεται ότι το φαβορί για την απόκτηση του το προηγούμενο διάστημα ήταν η Ρεν, όμως η Μπορντό κατάφερε να αποσπάσει θετική απάντηση από τους «κανονιέρηδες» και να κάνει δικό της τον διεθνή αμυντικό, ο οποίος σε εννιά χρόνια κατέγραψε συνολικά 353 συμμετοχές με τη φανέλα των Λονδρέζων.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x