Ισπανία

Καταστροφικό το ξεκίνημα της σεζόν για Ρονάλντο!

Οι εμφανίσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο στη La Liga δεν θυμίζουν σε τίποτα αυτές του παρελθόντος, κάτι που αποδεικνύεται από τα τρία φετινά αρνητικά ρεκόρ του Πορτογάλου.

Μακριά από τις συνήθεις σπουδαίες επιδόσεις του στο σκοράρισμα βρίσκεται μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ έχει σκοράρει μόλις δυο γκολ σε σύνολο 6 εμφανίσεων του στη φετινή La Liga, ένα στατιστικό που μαρτυρά πως ο παίκτης διανύει τη χειρότερη σεζόν της καριέρας του στη Ρεάλ, όσον αφορά το σκοράρισμα.

Για να καταλάβει κάποιος καλύτερα την επιθετική δυστοκία του ηγέτη των «μερένχες» αρκεί να ρίξει μια ματιά στα νουμερά του, τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές περιόδους.

Τη χρονιά 2014-15 με τη συμπλήρωση της 6ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος είχε βρει δίχτυα 13 φορές, ενώ πέρυσι οι περιπτώσεις που είχε «ματώσει» το πλεκτό μετά το πέρας της συγκεκριμένης αγωνιστικής ήταν 6.

Επιπλέον δεν έχει καταφέρει να μπει στον πίνακα των σκόρερ σε τέσσερα συνεχόμενα ματς στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν.

Το τρίτο του αρνητικό στατιστικό έχει να κάνει με το ποσοστό του στις επιτυχημένες ντρίμπλες, το οποίο βρίσκεται στο 20% (3 στις 15).

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x