Stoiximan Super League

Κατέθεσε την ένσταση για ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός, έφεση για Μπεργκ!

Όπως αναμενόταν, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και έφεση για την τιμωρία του Μπεργκ, που αναμένεται να εκδικαστεί το απόγευμα! Πού «πατάει» για τον Σουηδό φορ.

Οι σκέψεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τις οποίες και σας είχαμε μεταφέρει από χθες (18/5), έγιναν πράξη!

Επικαλούμενοι τις ιατρικές γνωματεύσεις, που υπάρχουν στο φύλλο αγώνα, από τον γιατρό του ματς, για τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς, αλλά και όσα κατέγραψε ο διαιτητής Κομίνης, οι «πράσινοι» κατέθεσαν την ένσταση, με τη Λίγκα να τους καλεί να την υποστηρίξουν την ερχόμενη Τρίτη.

Όπως μετέδωσε, μάλιστα, ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, ο Παναθηναϊκός έκανε, όπως αναμενόταν, και έφεση για την τιμωρία του Μάρκους Μπεργκ, η οποία, ωστόσο, αναμένεται να εκδικαστεί άμεσα και συγκεκριμένα, ως το απόγευμα! Το «τριφύλλι»… πατάει στον κανονισμό, που αναφέρει ότι ο αθλητικός δικαστής δεν μπορεί να κάνει χρήση βίντεο, από τη στιγμή που έχει υποπέσει στην αντίληψη του διαιτητή και καταγραφεί στο φύλλο αγώνα ό,τι έχει συμβεί και πιθανότατα, θα δικαιωθεί! Όπως, αντίστοιχα, αναμένεται να δικαιωθεί και ο ΠΑΟΚ για τον Κρέσπο.

Θυμίζουμε, η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τιμώρησε τον Μάρκους Μπεργκ με τέσσερις αγωνιστικές (3+1 ως αρχηγός) και με τρεις τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο για το… ξύλο στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: "Με βάση την από 19-5-2017 ένστασή σας κατά του κύρους του Φύλλου Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος (αγώνας) διεξήχθη κατά την ορισθείσα ημερομηνία της 17ης-5-2017 (2η αγωνιστική ημέρα των PLAY OFF του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, περιόδου 2016-2017), καλείσθε την Τρίτη, 23-5-2017, και ώρα 15.30, κατά την εκδίκασή της, προκειμένου να την υποστηρίξετε".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x