Stoiximan Super League

«Καθαρές» οι εξετάσεις του Περέα, «τρέχει» για Περιστέρι

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Χουάν Περέα, με τη μαγνητική να δείχνει ρήξη πρώτου βαθμού στον αστράγαλο, που θα συμμετάσχει στην αυριανή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ούτε 48 ώρες δεν χρειάστηκε να περάσουν προκειμένου ο Χουάν Χοσέ Περέα να ξεπεράσει το πρήξιμο στον αστράγαλό που αποκόμισε στην χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, προσφέροντας μια… ανακούφιση στον Γιώργο Δώνη ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Ατρόμητο.

Συγκεκριμένα, όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία του Κολομβιανού επιθετικού των «πράσινων», διαπιστώθηκε ελαφρά ρήξη πρώτου βαθμού. Εξ ου και σήμερα ακολούθησε θεραπεία ενώ στη συνέχεια έκανε τρέξιμο στο γήπεδο.

Έτσι, εκτός σοβαρού απροόπτου, ο Περέα αναμένεται να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα αύριο και αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο 22χρονος άσος θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση του Περιστερίου...

Από εκεί και πέρα, ημέρα επιστροφών ήταν η σημερινή στον Παναθηναϊκό, καθώς οι διεθνείς με την εθνική Ανδρών Δημήτρης Κουρμπέλης, Σωκράτης Διούδης ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη «γαλανόλευκη» και μπήκαν στην προπόνηση του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, επέστρεψε από την άδειά του ο Γιοάν Μολό και συμμετείχε στην προπόνηση, ενώ σε ατομικό πρόγραμμα παρέμειναν οι Φεντερίκο Μακέντα και Ούφε Μπεκ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησε με παιχνίδι κατοχής και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής στο μισό γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x