Stoiximan Super League

«Καθαρή» η μαγνητική του Μολέδο

Όλα καλά με τον Ροντρίγκο Μολέδο. Η μαγνητική του Βραζιλιάνου ήταν «καθαρή», ωστόσο, το αν θα είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη, για το πολύ δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο, θα κριθεί μέσα στη βδομάδα.

Ανακούφιση στον Παναθηναϊκό για την κατάσταση του Ροντρίγκο Μολέδο.

Ο Βραζιλιάνος σκόρερ του «τριφυλλιού» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-1), που έγινε αναγκαστική αλλαγή και έκανε επτά ράμματα στο μέτωπο στο ημίχρονο του αγώνα της Λεωφόρου, έκανε μαγνητική για προληπτικούς λόγους, η οποία και ήταν «καθαρή».

Παρ' όλα αυτά, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μέσα στη βδομάδα και ως την Τετάρτη, το αργότερο Πέμπτη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ξέρει 100% αν θα τον έχει στη διάθεσή του για το πολύ δύσκολο ματς του Σαββάτου, με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.

Να θυμίσουμε πως ο Μολέδο αποκόμισε ένα μεγάλο σκίσιμο στο μέτωπο και, επιπλέον, αισθανόταν έντονη ζαλάδα, για αυτό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Από εκεί και πέρα, να πούμε πως ο Βιγιαφάνιες ένιωσε ενόχληση στη διάρκεια της προθέρμανσης και έπαιξε με δική του επιθυμία, παρότι οι άνθρωποι και οι γιατροί του Παναθηναϊκού τού είπαν πως υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού, ενώ και ο Μολίνς αισθάνθηκε ενόχληση στον προσαγωγό, στην ανάπαυλα του ντέρμπι, αλλά και αυτός συνέχισε να αγωνίζεται, καθώς δεν ήθελε ούτε να… συζητήσει το ενδεχόμενο να περάσει εκτός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x