Europa League

«Καθάρισαν» εύκολα Άρσεναλ και Σπόρτινγκ!

Ήταν φαβορί και «καθάρισαν» ως φαβορί! Άρσεναλ και Σπόρτινγκ επικράτησαν των Βόρσκλα και Καραμπάγκ με 4-1 και 2-0 αντίστοιχα, αποφεύγοντας τις εκπλήξεις στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου.

Σε ματς που δεν αντέχουν σε ιδιαίτερη κριτική μετέτρεψαν τις αναμετρήσεις οι Άρσεναλ και Σπόρτινγκ κόντρα σε Βόρσκλα και Καραμπάγκ αντίστοιχα

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι μην έχοντας περιθώριο για ευρύ rotation, αφού θέλει να δημιουργήσει καλή ψυχολογία εν όψει του πρωταθλήματος, επικράτησε με 4-2 και πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ, αφού το 4-0 είχε δημιουργηθεί από το 74'. Στη συνέχεια του ματς και συγκεκριμένα στο 77' και στις καθυστερήσεις η Βόρσκλα κατάφερε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, σκοράροντας δύο φορές.

Το έτερο φαβορί του ομίλου, η Σπόρτινγκ, δυσκολεύτηκε μόλις για ένα ημίχρονο κόντρα στην Καραμπάγκ. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 54' ο Ραφίνια άνοιξε το σκορ, βάζοντας βάσεις νίκης, ενώ στο 88' ο Καμπράλ «κλείδωσε» τη νίκη στην πρεμιέρα, ολοκληρώνοντας τελικά με άνεση το παιχνίδι.

Άρσεναλ-Βόρσκλα 4-2



Σπόρτινγκ Λισσαβώνας-Καραμπάγκ 2-0



Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Άρσεναλ-Βόρσκλα 4-2
(32’, 56’ Ομπαμεγιάνγκ, 48’ Γουέλμπεκ, 74’ Οζίλ – 77’ Τσεσνάκοφ, 90’ Σαρπάρ)

Σπόρτινγκ Λισσαβώνας-Καραμπάγκ 2-0
(54’ Ραφίνια, 88’ Καμπράλ)

Η βαθμολογία

1. Άρσεναλ 3 (4-2)
2. Σπόρτινγκ Λισσαβώνας 3 (2-0)
3. Καραμπάγκ 0 (0-2)
4. Βόρσκλα 0 (2-4)

Η επόμενη (2η) αγωνιστική (4/10)

Καραμπάγκ-Άρσεναλ
Βόρσκλα-Σπόρτινγκ Λισσαβώνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x