Κύπρος

«Καθάρισαν» για Ανόρθωση Ράγιος και Σίλντενφελντ

Με δυο τέρματα του Ρουμπέν Ράγιος και ένα του Γκόρντον Σίλντενφελντ, η Ανόρθωση πανηγύρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Πάφο για την 14η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ξανά στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος πέρασε η Ανόρθωση, αφού η ομάδα της Αμμοχώστου πέρασε σαν «σίφουνας» από την έδρα της Πάφου με 3-0.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Γκόρντον Σίλντενφελντ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Ρουμπέν Ράγιος να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 29’.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε και πάλι με πέναλτι ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης στο 58’, δίνοντας την ευκαιρία στην Ανόρθωση να προσπεράσει την Ομόνοια κατά δύο βαθμούς, έχοντας μάλιστα ένα ματς λιγότερο.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι υποχώρησαν στη 10η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και θα πρέπει να αντιδράσουν άμεσα αν δεν θέλουν αν υποβιβαστούν στο τέλος της σεζόν.

Πάφος (Κάμερον Τόσακ): Πέτρου, Σιρόκ, Αντωνίου, Άραγιουρι, Φιλιώτης, Καμπράλ, Πανός (63? Λελιούχιν), Ουίλιαμς, Βα (46? Γκοντάρντ), Λουλίνια (75? Μπεσάρα), Πάντσεον.

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια, Γκαλίτσιος, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Σελίν, Καλτσάς, Νταουσβίλι (60? Βασιλακάκης), Κ. Αρτυματάς, Ντούρις, Ράγιος (68? Μ. Ιωάννου), Κατσαράβα (75? Σαντίκ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x