Ελλάδα

«Καθάρισαν» με Μπουζούκη τη Λιθουανία οι Ελπίδες

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς για την Εθνική Ελπίδων, που επικράτησαν της Λιθουανίας με 1-0 για τα προκριματικά του Euro 2021. Σκόρερ για την ομάδα του Γιάννη Γκούμα, ο Μπουζούκης.

Τη δεύτερη νίκη της στα προκριματικά του Euro 2021 πέτυχε η Εθνική Ελπίδων που ξεπέρασε το εμπόδιο της Λιθουανίας επικρατώντας με 1-0 στο Ελ Πάσο.

Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα, ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς και παρά το γεγονός ότι βρήκε απέναντι της μια σκληρή άμυνα, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της με σκόρερ τον Γιάννη Μπουζούκη.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού στο 80ο λεπτό έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Λημνιό και δεν δυσκολεύτηκε να την σπρώξει στα δίχτυα, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς και την πρωτιά στον όμιλο στην Εθνική.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ελλάδα (Γιάννης Γκούμας): Σιαμπάνης, Νάτσος, Δημητρίου, Ευαγγέλου, Κατράνης, Ρέτσος, Μπουζούκης (81' Μιλόγεβιτς), Μπαλογιάννης (90' Μπότος), Γαϊτανίδης (55' Νταβιώτης), Λημνιός, Καμπετσής

Λιθουανία (Ντονάτας Βενσεβίσιους): Κράπικας, Ουζέλα, Αρμαλάς, Σάρτκους, Στοκούνας, Σεσπλαούκις, Ανταναβίσιους (88' Ραμανάουσκας), Γιανκάουσκας (73' Βαρέικα), Μεγκελαίτις, Μιλάσιους (85' Σίρβις), Ντουμπίκας (85' Μενεβίτσιους)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x