Champions League

Καθάρισε από… νωρίς νίκη και πρόκριση η Ατλέτικο (video)

Με αυτογκόλ στο 2’ και ένα ακόμα τέρμα από τον Γκριζμάν στο 24ο λεπτό, η Ατλέτικο κέρδισε 2-0 τη ελλιπέστατη Μονακό μέσα στη Μαδρίτη και εξασφάλισε την πρόκριση της στους «16» του Champions League.

Τη νίκη με 2-0 πήρε η Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στη Μονακό, που είχε 12 τραυματίες κι ως εκ τούτου ξεκίνησε την 11άδα της με τέσσερις… έφηβους, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του 1ου ομίλου του Champions League. Αποτέλεσμα που της χάρισε και το ένα από τα δυο «εισιτήρια» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι άρχισε ακριβώς όπως θα ήθελε ο Ντιέγκο Σιμεόνε και… απευχόταν ο Τιερί Ανρί. Με τον Κόκε να κάνει ένα φαινομενικά ακίνδυνο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, τη μπάλα να κοντράρει πάνω στον Μπαντιασίλ και να καταλήγει στα δίχτυα του αιφνιδιασμένου Μπενάλιο, μόλις στο 2’. Με το γκολ αυτό να γίνεται το γρηγορότερο υπέρ της Ατλέτικο, στην ιστορία της στο Champions League!

Η… σεμνή τελετή στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» έλαβε τέλος, ουσιαστικά, μόλις στο 24ο λεπτό. Όταν από φανταστική ενέργεια του Κορέα, ο οποίος «χόρεψε» τον Τζέμερσον, ο Γκριζμάν πήρε… έτοιμο γκολ.

Με τον Γάλλο επιθετικό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με το εξωτερικό του αριστερού του ποδιού, πετυχαίνοντας το 11ο τέρμα του σε ισάριθμα εντός έδρας ματς με τους «ροχιμπλάνκος» στην κορυφαία ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη.



Στην επανάληψη, το ενδιαφέρον μονοπώλησε ο Φαλκάο. Ο Κολομβιανός επιθετικός των Μονεγάσκων μπήκε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 55΄και γνώρισε την πρωτοφανή αποθέωση από τους οπαδούς της Ατλέτικο, λόγω του… πρότερου βίου του!

Παράλληλα, ο Φαλκάο ανέλαβε και την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε η Μονακό στο 81’, μετά από χέρι του Σάβιτς που οδήγησε και στην αποβολή του με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο, δεν κατάφερε να νικήσει την Όμπλακ, με αποτέλεσμα το ως τότε 2-0 να παραμείνει μέχρι τη λήξη…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης (4-4-2): Όμπλακ, Λουίς, Ερναντές, Σάβιτς, Αρίας, Λεμάρ (63' Κάλινιτς), Τόμας, Ρόντρι, Κόκε (46' Βιτόλο), Γκριζμάν, Κορέα (69' Σαούλ).

Μονακό (5-3-2): Μπενάλιο, Σαντλί (63' Ντιόπ), Μπαντιασίλ, Τζέμερσον, Ράγκι, Μπιανκόνε, Γκολόβιν (63' Τουράμ), Τίλεμανς, Μασενγκό, Σιλά (55' Φαλκάο), Γκραντσέρ.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:
1. Ατλέτικο Μαδρίτης (9-6) 12
2. Μπορούσια Ντόρτμουντ (8-2) 9
3. Μπριζ (6-5) 4
4. Μονακό (2-12) 1

Η επόμενη αγωνιστική (11/12):
Μονακό-Μπορούσια Ντόρτμουντ (22:00)
Μπριζ-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x