Europa League

«Καθάρισε» τη Μακάμπι η Σλάβια και πάει για «τελικό»

Με δύο γκολ του Χουσμπάουερ, η Σλάβια Πράγας νίκησε 2-0 στο Τελ Αβίβ την αδιάφορη Μακάμπι και πάει για «τελικό» κόντρα στην Αστάνα για την πρόκριση στους «32» του Europa league.

Η Σλάβια Πράγας νίκησε 2-0 την αδιάφορη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για την πέμπτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Europa league και θα πάει για «τελικό» την έκτη και τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Αστάνα για το ποια ομάδα θα ακολουθήσει τη Βιγιαρεάλ στους «32» της διοργάνωσης.

Ο Χουσμπάουερ με δύο γκολ έδωσε τη νίκη στους Τσέχους.

Οι Τσέχοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και πίεσαν την εστία των Ισραηλινών, οι οποίοι ισορρόπησαν στη συνέχεια και έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να προηγηθούν, με το ρυθμό να έχει πέσει κατακόρυφα. Έτσι, μετά το 20’ άρχισαν να χάνονται ευκαιρίες εκατέρωθεν και οι αμυντικοί έκαναν ότι μπορούσαν για να κρατήσουν το «0». Τελικά, στο 45’ +1’ ο Χουσμπάουερ δέχτηκε την ωραία μπαλιά του Ζρχαλ και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1.

Με τη Σλάβια πιο επιθετική ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και στο 54’ ο Χουσμπάουερ με τον ίδιο τρόπο, ήτοι με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 0-2 στο 54’. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και οι Τσέχοι κρατούσαν χαλαρά το ματς, δημιουργώντας και κάποιες ευκαιρίες στην εστία της Μακάμπι, χωρίς να αλλάξει κάτι και η Σλάβια πάει για «τελικό» κόντρα στην Αστάνα την τελευταία αγωνιστική.


Βαθμολογία:
Βιγιαρεάλ 11
Σλάβια Πράγας 8
Αστάνα 7
Μακάμπι 1


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x