Europa League

«Καθάρισε» τη Ρεν και αγκάλιασε την πρόκριση

Έτοιμη για… check-in. Η Ντιναμό Κιέβου επικράτησε 3-1 της Ρεν, ζευγάρωσε τις νίκες της κόντρα στους Γάλλους βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε!

Η Ντιναμό έκανε αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους «32» του Europa League, επικρατώντας 3-1 της Ρεν στο Κίεβο και έφτασε τους οκτώ βαθμούς στον 11ο όμιλο. Όσους, δηλαδή, έχει και η Αστάνα, που νωρίτερα «λύγισε» τη Γιάμπλονετς στο Καζακστάν.

Με αυτόν τον τρόπο αμφότερες βρέθηκαν στο +5 από τους Γάλλους, που είδαν τις ελπίδες τους για παρουσία στην επόμενη φάση της διοργάνωσης να ψαλιδίζονται αισθητά. Εκτός με τους Τσέχους και εντός με την Αστάνα έχει να παίξει στα δύο επόμενα ματς η ομάδα του Γιάκομπ Γιόχανσον (πρώην χαφ της ΑΕΚ), που δεν έπαιξε στο σημερινό ματς.

Πάμε να δούμε πως διαμορφώθηκε αυτό το σχετικά εύκολο 3-1…

Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τσιγκάνοφ από τ’ αριστερά, ο Βέρμπιτς με σκαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων στο 13ο λεπτό του αγώνα. Στο 68’ o Τσιγκάνοφ έγινε και πάλι… σερβιτόρος, εκτελώντας αυτήν τη φορά φάουλ από τα δεξιά και ο Μικολένκο με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Κούμπεκ, που μέσα σ’ ένα πεντάλεπτο μάζεψε δις την μπάλα από τα δίχτυά του.

Διότι στο 72’ ο βραχύσωμος και παράλληλα ταχύτατος, Σαπαρένκο, έκανε ωραία κίνηση από τ’ αριστερά και με περίτεχνη ενέργεια έγραψε το 3-0. Στο 89’ ο Σιεμπατού μείωσε για τους φιλοξενούμενους.

Η 4η αγωνιστική στον 11ο όμιλο:

Αστάνα – Γιάμπλονετς 2-1
(18’ Πέδρο Ενρίκε, 88’ Ποστνίκοφ-41’ αυτ. Ζαϊνουντίνοφ)

Ντιναμό Κιέβου - Ρεν: 3-1
(13' Βέρμπιτς, 68' Μικολένκο, 72' Σαπαρένκο-89' Σιεμπατού)

H βαθμολογία στον 11ο όμιλο:

1. Αστάνα 8
2. Ντιναμό Κιέβου 8
3. Ρεν 3
4. Γιάμπλονετς 2

Επόμενη αγωνιστική:

Αστάνα – Ντιναμό Κιέβου
Γιάμπλονετς – Ρεν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x