Stoiximan Super League

Καθοριστικό σαββατοκύριακο για Χιμένεθ, ενοχλημένοι στην ΑΕΚ

Κρίνεται ως το τέλος της εβδομάδας το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ. Ενοχλημένοι στην ΠΑΕ με το γεγονός πως ο Ισπανός μιλά παράλληλα και με άλλες ομάδες...

Οι μέρες περνούν και όσο το θέμα του Μανόλο Χιμένεθ, δεν κλείνει τα πάντα είναι ανοικτά. Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών από την Ισπανία, με την Λας Πάλμας να έχει κάνει πρόταση στον Μανόλο Χιμένεθ έχει φέρει σίγουρα κάποια αναστάτωση και ανησυχία στις τάξεις των οπαδών της πρωταθλήτριας Ελλάδος. Μάλιστα στα χέρια του Ανδαλουσιανού τεχνικού, δεν βρίσκεται μόνον μία πρόταση σύμφωνα με τους Ισπανούς, αλλά τρεις. Μια εξέλιξη που αν ισχύει, περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Tου Κώστα Μιαούλη

Με δεδομένο πως έχουν περάσει ήδη 12 μέρες μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, το γεγονός πως η Ένωση με τον Χιμένεθ δεν έχουν σφραγίσει τη συνέχιση της συνεργασίας τους, είναι από μόνο του ένα γεγονός μάλλον παράδοξο, που αποδεικνύει πως υπάρχουν κι άλλες πτυχές. Φυσικά την ώρα που αναχωρούσε ο Χιμένεθ για την πατρίδα του την περασμένη εβδομάδα, μετά το ρεπορτάζ της περασμένης Πέμπτης, η εντύπωση που υπήρχε ήταν πως οι δύο μεριές έχουν έρθει σε μια πρώτη συμφωνία και πως απέμεναν οι τεχνικές λεπτομέρειες.

Η ΑΕΚ πλέον περιμένει μέσα στο Σαββατοκύριακο την απάντηση του Ανδαλουσιανού τεχνικού στην πρόταση που του έχει κάνει. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση της ΑΕΚ, είναι γύρω στις 850.000 ευρώ για τον ίδιο και το τιμ του, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, με τον Χιμένεθ να ζητά περίπου 1εκ ευρώ, ενώ δεν είναι για την ώρα ξεκάθαρο και το ζήτημα της Εφορίας.

Από την πλευρά της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, προκύπτει αυτή τη στιγμή μια αρκετά μεγάλη δυσαρέσκεια για το γεγονός πως ο Μανόλο διαπραγματεύεται με άλλες ομάδες, την ώρα που ο ίδιος είχε καταστήσει σαφές πως πλην Σεβίλλης, το προβάδισμα το έχει η ΑΕΚ. Αν επαληθευτούν τα δημοσιεύματα από την Ισπανία που θέλουν τον Χιμένεθ, να μίλησε και με το αφεντικό της Λας Πάλμας, τότε η ενόχληση είναι πιθανό να παίξει και καθοριστικό ρόλο στις περαιτέρω συζητήσεις.

Αυτή τη στιγμή πάντως, εκείνο που είναι δεδομένο, αφορά το deadline που έχει σαν καταληκτική ημέρα την Κυριακή. Ως τότε σκοπεύουν οι άνθρωποι της Ένωσης να περιμένουν την απάντηση του προπονητή που οδήγησε την ομάδα στον τίτλο. Αυτή τη στιγμή είναι φανερό πως όλα τα ενδεχόμενα παίζουν για την παραμονή ή όχι του Μανόλο Χιμένεθ, στην πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x