Γενικά

Κάτι της… χρωστάει!

Κανείς δεν ξεχνά την μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε στην έδρα της Κροατίας!

Κανείς δεν ξεχνά την μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε στην έδρα της Κροατίας!

Άπαντες, λοιπόν, στις τάξεις της εθνικής Αγγλίας είναι αποφασισμένοι να… τελειώσουν τη δουλειά και να λυγίσουν τη «χρβάτσκα» στην σημερινή αναμέτρηση του Γουέμπλεϊ (16:00) για την 4η αγωνιστική του Nations League.

Τα «τρία λιοντάρια» έχουν μεγάλη ευκαιρία να περάσουν στην κορυφή του ομίλου και να βρεθούν στα τελικά του Nations League, σκεπτόμενα βέβαια και το σενάριο του υποβιβασμού. Τα πάντα στον όμιλο, όπου συμμετέχει και η Ισπανία, είναι ρευστά, για αυτό σε καμία περίπτωση ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν θέλει να σκέφτεται ότι η ομάδα θα χάσει και άλλη ευκαιρία.

Τα πράγματα σαφώς και θα ήταν διαφορετικά, εάν στο προηγούμενο ματς με γηπεδούχους τους Κροάτες, τα δοκάρια και οι ατυχείς στιγμές δεν έκοβαν τη… φόρα στους Άγγλους ποδοσφαιριστές (0-0).

Η βαθμολογία του ομίλου

Ισπανία 6
Αγγλία 4
Κροατία 4

Όσον αφορά το σημερινό ματς, ο κόουτς της Αγγλίας θα κρατήσει – όπως όλα δείχνουν- στον πάγκο τον Ντέλε Άλι, ο οποίος δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του, ενώ υπάρχει σκέψη η τριάδα της μεσαίας γραμμής να αποτελείται από τους Χέντερσον, Μπάρκλεϊ και Ντάιερ.

Θέση διεκδικεί και ο Λίνγκαρντ, ενώ στη γραμμή κρούσης οι θέσεις φαίνεται να είναι… καπαρωμένες από τους Στέρλινγκ, Ράσφορντ και Κέιν. Κάτω από τα δοκάρια θα μείνει ο Πίκφορντ και η άμυνα θα πλαισιώνεται από τους Γουόκερ, Σο, Γκόμες και Στόουνς.

Από τη μεριά τους οι Κροάτες θα παραταχθούν δίχως τον βασικό τους μέσο, Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x