Ιταλία

Κατηγορούνται για απόπειρα στησίματος παίκτες της Πάρμα!

Μπλεξίματα για την Πάρμα, αφού δύο παίκτες της κατηγορούνται για απόπειρα να στήσουν τον αγώνα με τη Σπέτσια για την 42η και τελευταία αγωνιστική της Serie B.

Οι εισαγγελικές αρχές της Ιταλίας απήγγειλαν κατηγορίες εναντίον δύο παικτών των «παρμέντσι» και, έτσι, η άνοδος στη Serie A, μετά από τρία χρόνια στις μικρές κατηγορίες, τίθεται εν αμφιβόλω αν αποδειχτεί κάποια ενοχή των δύο παικτών.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» αναφέρει πως οι εισαγγελικές αρχές της Ιταλίας απήγγειλαν κατηγορίες εναντίον των Εμανουέλε Καλάιο και Φάμπιο Τσεράβολο, καθώς θεωρείται πως προσπάθησαν να στήσουν την αναμέτρηση με τη Σπέτσια, στην οποία οι «παρμέντσι» νίκησαν 2-0 και εξασφάλισαν την επάνοδο στα μεγάλα «σαλόνια».

Οι δύο ποδοσφαιριστές έστειλαν μηνύματα από κινητό στους παίκτες των φιλοξενούμενων, Φιλίπο ντε Κολ και Αλμπέρτο Μάζι, ζητώντας τους «μη μας σπάσετε τα πόδια». Οι δύο παίκτες της Σπέτσια δεν απάντησαν, αλλά ενημέρωσαν τους διοικούντες και την ομοσπονδιακή Εισαγγελία της γειτονικής χώρας.

Σε περίπτωση που αμφότεροι κριθούν ένοχοι για απόπειρα αθλητικής απάτης, τότε η Πάρμα κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών, όπερ σημαίνει πως θα χάσει την άνοδο στη Serie A, αφού ο πειθαρχικός κώδικας του ιταλικού ποδοσφαίρου θεωρεί πως δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ της απόπειρας και της παράνομης πράξης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x