Γενικά

Κατηγορούνται για «μίζες» ο Λάουντρουπ και ο ατζέντης του-Εμπλοκή του Κάνιας του ΠΑΟΚ

Δημοσιεύματα στη Δανία αποκαλύπτουν μίζες πολλών εκατομμυρίων ευρώ που έβγαλε ο μάνατζερ του Μίκαελ Λάουντρουπ από τη Σουόνσι. Ανάμεσά τους και από τη μεταγραφή του Χοσέ Κάνιας του ΠΑΟΚ!

Οι λόγοι που ο Μίκαελ Λάουντρουπ απολύθηκε το 2014 από τη Σουόνσι έγιναν γνωστοί και επιβαρύνουν τον ίδιο, αλλά κυρίως τον ατζέντη του, Μπαϊράμ Τουτουμλού.

Η δανέζικη εφημερίδα Politiken αποκαλύπτει πως στο διάστημα που ο 52χρονος προπονητής εργαζόταν στη Σουόνσι ο Τούρκος μάνατζέρ του έβγαλε εκατομμύρια από τουλάχιστον επτά μεταγραφές που έγιναν υπό τις ευλογίες του Δανού τεχνικού. Ο Τουτουμλού φέρεται να αποκόμισε 4,2 εκατ. ευρώ από αυτές τις συμφωνίες, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η μεταγραφή του Χοσέ Κάνιας, νυν παίκτη του ΠΑΟΚ, από την Μπέτις το 2013.

Οι «δουλειές» αυτές έγιναν εν αγνοία της Σουόνσι, αλλά φαίνεται πως όταν έφτασαν στα αυτιά της διοίκησης, ήρθε η απόφαση απόλυσης του Λάουντρουπ. Μάλιστα υπάρχει επιστολή μέλους της διοίκησης της Σουόνσι προς την Ένωση Προπονητών της Αγγλίας μετά την απόλυσή του, που αναφέρει πως υπήρχαν υποψίες πως ο Δανός τεχνικός δεν ήθελε να γίνει η μεταγραφή ενός συγκεκριμένου παίκτη, δίχως την εμπλοκή του Τουτουμλού.

Όπως είναι φυσικό, η πλευρά του Λάουντρουπ, που πλέον εργάζεται στην Αλ Ραγιάν του Κατάρ, αρνείται οποιαδήποτε παράνομη δράση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x