Europa League

Κατράνης: «Πιστεύουμε στους εαυτούς και την ομάδα μας»

Αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές τους έχουν στον Ατρόμητο για το ματς κόντρα στη Λέγκια, όπως δήλωσε ο Αλέξανδρος Κατράνης, μιλώντας στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου.

Αισιόδοξος για τις πιθανότητες του Ατρόμητου σε ό,τι αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση παρουσιάστηκε ο Αλέξανδρος Κατράνης, τονίζοντας παράλληλα ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι.

«Πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό το δεύτερο παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να τους δημιουργήσουμε θέματα και τις ευκαιρίες. Θέλουμε τη νίκη για να προκριθούμε. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν. Θα υπάρχουν δύσκολες συνθήκε λόγω ζέστης», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τα παιχνίδια ειδικά αυτή την περίοδο κάνουν τη διαφορά. Είναι πολύ σημαντικό να αποκτάς ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Είμαστε αισιόδοξοι, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και αν ακολουθήσουμε το πλάνο θα έχουμε πολλές πιθανότητες θα κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x