Super League 2

Κατσιγιάννης στην πρώτη του Αήττητου: «Εγώ είμαι εδώ»

Την πρώτη του συγκέντρωση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε ο Αήττητος Σπάτων εν όψει της νέας σεζόν στη Football League, με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, Νίκο Κατσιγιάννη να δίνει δυναμικό «παρών».

Η πιο σταθερή ομάδα της περσινής κατηγορίας της Γ’ Εθνικής ανταμείφθηκε με την άνοδό της στη Football League και σήμερα άρχισε την προετοιμασία της με όνειρα για εδραίωση στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο λόγος για τον Αήττητο Σπατών, που έπειτα από μια εντυπωσιακή πορεία στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και αργότερα στους αγώνες κατάταξης, πέτυχε το στόχο του.

Στο πλαίσιο αυτό σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, στην οποία δεν ήταν ο προπονητής της ανόδου, Πάρης Κωνσταντακόπουλος, με τον οποίο υπήρξε συναινετικό διαζύγιο λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας.

Αντίθετα, δυναμικό «παρών» έδωσε ο διοικητικός ηγέτης, Νίκος Κατσιγιάννης, που έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν.

«Εγώ είμαι εδώ! Όλες οι εκκρεμότητες που υπάρχουν θα έχουν διευθετηθεί μέχρι να μεταβεί η ομάδα στο Καρπενήσι. Κάνουμε ό,το είναι δυνατόν για να παρουσιάσουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο και να είστε σίγουροι πως θα το πετύχουμε. Καλή σεζόν να έχουμε, με υγεία και όλοι μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Νέων (υπηρεσιακός) Τάκη χριστόπουλου, του βοηθού του Βασίλη Γεωργακόπουλου και του γυμναστή Αλέξανδρου Ρεντζή.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αερόβιες ασκήσεις και ασκήσεις ενδυναμωσης ήπιας προσαρμογής.

Παρόντες ήταν κι οι Κατσικογιάννης, Ρουσάκης, Χριστοφιλέας που είναι ανέτοιμοι.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο γήπεδο του Κορωπίου, με την ώρα συγκέντρωσης την Τρίτη (7/8) να είναι στις 8.00.

Σε ό,τι αφορά το φλέγον θέμα του προπονητή, υπάρχουν ήδη συζητήσεις με υποψήφιους για τη θέση (ήδη έχει ακουστεί το όνομα του πολύπειρου Νίκου Παντέλη) και μέχρι την Τετάρτη αναμένονται οριστικές εξελίξεις επί του θέματος.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x