Αγγλία

Καυστικό σκίτσο για τη διοίκηση της Λίβερπουλ

Ένα σκίτσο περιγράφει πολύ έξυπνα την απόφαση της διοίκησης της Λίβερπουλ που δέχεται σκληρή κριτική.

Η Λίβερπουλ μπορεί να προέρχεται από την κατάκτηση του Champions League και να ήταν έτοιμη για το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια λίγο πριν το «λουκέτο» λόγω κορωνοϊού, ωστόσο η διοίκησή της δέχεται σκληρή κριτική τις τελευταίες ώρες.

Ο λόγος; Έθεσε σε υποχρεωτική άδεια το μεγαλύτερο μέρος του διοικητικού της προσωπικού, σε μία προσπάθεια να περιορίσει το κόστος λειτουργίας του συλλόγου για όσο διάστημα διαρκεί το «λουκέτο» λόγω της πανδημίας. Οι εργαζόμενοι αυτοί θα λαμβάνουν το 80% του μισθού τους από το κράτος. Αυτό που εξόργισε την κοινή γνώμη ήταν ότι το κλαμπ την τελευταία διετία είχε ανακοινώσει κέρδη ύψους 215 εκατ. ευρώ, αλλά παρ' όλα αυτά επέλεξε να μοιραστεί με το... κράτος τις συνέπειες της πανδημίας. Συν τοις άλλοις, τουλάχιστον δέκα μεγάλα στελέχη της διοίκησης δεν υπέστησαν την παραμικρή μείωση στους πενταψήφιους μισθούς τους.

Όλη αυτή η στάση καυτηριάζει ένα πανέξυπνο σκίτσο, στο οποίο παρουσιάζονται ο μεγαλομέτοχος Τζον Χένρι, ο επικεφαλής του ΔΣ Τομ Βέρνερ και ο πρόεδρος Μάικ Γκόρντον να ζητούν… ελεημοσύνη μέσα στην κούπα του Champions League έχοντας γεμάτες τις τσέπες τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x