Αγγλία

Καυτά… σπιρούνια στα ημιτελικά!

Ούτε που ίδρωσε! Με δύο γκολ του Έρικσεν και άλλο ένα στο ενδιάμεσο από τον Λαμέλα, η Τότεναμ… παρέσυρε (0-3) τη Σουόνσι στην Ουαλία και προκρίθηκε για δεύτερη σερί χρονιά στους «4» του FA Cup!

Πού να έπαιζε και ο Κέιν!

Δίχως να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, η Τότεναμ έκανε… βόλτα στην Ουαλία απέναντι στη Σουόνσι και με το άνετο 3-0 προκρίθηκε πανηγυρικά, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, το οποίο ευελπιστεί να κατακτήσει για πρώτη φορά από το 1991!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τα «σπιρούνια», ο… καυτός Κρίστιαν Έρικσεν, με τον Δανό μεσοεπιθετικό να ανοίγει το σκορ μόλις στο 11', με εξαιρετικό σουτ και να το κλείνει στο 62', με νέα… ζωγραφιά. Μάλιστα, στο 37' είχε και δοκάρι, για να διπλασιάσει, τελικά, τα τέρματα των φιλοξενούμενων ο Ερίκ Λαμέλα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, με πανέμορφη προσπάθεια και όμορφο πλασέ.

Όσο για τους γηπεδούχους -το μυαλό των οποίων ήταν ξεκάθαρα στη σωτηρία- προσπάθησαν με την έναρξη του β' μέρους να μπουν ξανά στο παιχνίδι, αλλά ο Φορμ έκανε τρομερή, διπλή επέμβαση στο σουτ του Όλσον και στην κοντινή κεφαλιά του Άμπραχαμ και από εκεί και πέρα όλα τελείωσαν…

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

17 Μαρτίου 2018

Σουόνσι-Τότεναμ 0-3
(11', 62' Έρικσεν, 45 +1' Λαμέλα)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον (21:45)

18 Μαρτίου 2018

Γουίγκαν-Σαουθάμπτον (15:30)

Λέστερ-Τσέλσι (18:30)

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x