Ελλάδα

ΚΕΔ/ΕΠΟ: «Η ανθρώπινη ζωή βρίσκεται πάνω και πριν απ΄ όλα»

Με ανακοίνωσή της, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στάθηκε στην κατάσταση της υγείας του Νίκου Ντοσίδη…

Ανακοίνωση με την οποία εξήγησε γιατί διεκόπη το σεμινάριο επίδοξων διαιτητών, αλλά και παράλληλα έδωσε πληροφορίες για το τι μέλει γενέσθαι, εξέδωσε σήμερα η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας,..

Αναλυτικά:

«Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται η διακοπή του Σεμιναρίου των Επίδοξων Διαιτητών Γ' Κατηγορίας, λόγω της κρίσιμης κατάστασης του Διαιτητή Ντοσίδη Νικόλαου (ΕΠΣ Θράκης), ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο στις αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ χθες το πρωί.

Με κυρίαρχη αξία πως η ανθρώπινη ζωή βρίσκεται πάνω και πριν απ΄ όλα, η διακοπή κρίθηκε ομόφωνα επιβεβλημένη από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, καθώς αυτό που προέχει τώρα είναι η αποκατάσταση της υγείας του κ. Ντοσίδη, την πορεία της οποίας παρακολουθούμε με αγωνία.

Αναφορικά με το Σεμινάριο που διεκόπη θα επαναπροσδιοριστεί εκ νέου η ημερομηνία και ο τόπος τέλεσης της ολοκλήρωσής του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x