Stoiximan Super League

Κεφαλιές, τρίλιζα και… γκολ στον ΟΦΗ

Ένα πρόγραμμα… ιδιαίτερων ασκήσεων ακολούθησαν σήμερα οι παίκτες του ΟΦΗ, με τον Σάσι να απουσιάζει, τον Παπαστεριανό να κάνει θεραπεία και τους Ντίνα-Μεγιάδο ατομικό.

«Βαρύς», λόγω της βροχόπτωσης των τελευταίων ημερών, ήταν ο αγωνιστικός χώρος των γηπέδων του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου. Για τον λόγο αυτό, ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να προπονήσουν τους ποδοσφαιριστές στο κλειστό γυμναστήριο...

Ο γυμναστής της κρητικής ομάδας, Νίκος Αμανατίδης, ετοίμασε ένα πρόγραμμα ιδιαίτερων ασκήσεων, οι οποίες είχαν ως στόχο τόσο τη φυσική κατάσταση, όσο τη συγκέντρωση και τη βελτίωση της τεχνικής!

Απών από την προπόνηση ήταν ο Ισμαϊλ Σάσι, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στη μέση, θεραπεία έκανε ο Μανώλης Παπαστεριανός, ενώ ο Χουάν Νέιρα προπονήθηκε κανονικά.

Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Θανάσης Ντίνας, με τη συμμετοχή του στην αποστολή του αγώνα του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο να κρίνεται την Παρασκευή (11/01). Ενώ ο Μιγκέλ Μεγιάδο ανέβασε ρυθμούς στο ατομικό του πρόγραμμα.

Η επόμενη προπόνηση των «ομιλίτων» θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον Σαββατιάτικο αγώνα με τους «κυανέρυθρους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x