Stoiximan Super League

Κεφαλογιάννη: «Ο ΠΑΟΚ έχει τη στήριξη της ΝΔ για το νέο γήπεδο» (pics)

Με τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, συναντήθηκε η βουλευτής ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη και εκφράστηκε απολύτως θετικά για τα σχέδια της νέας Τούμπας.

Δίπλα στις προσπάθειες του ΠΑΟΚ για τη νέα Τούμπα θα σταθεί η Νέα Δημοκρατία όπως δήλωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΑΣ, Θανάση Κατσαρή και κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει άμεσες αποφάσεις για το έργο.

«Είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον πρόεδρο και τα στελέχη του σωματείου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Ενημερώθηκα για τα σχέδια κατασκευής της νέας Τούμπας. Είναι ένα αναγκαίο έργο και ένας ώριμος σχεδιασμός από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Η Κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε πράξεις και να αφήσει τις υποσχέσεις. Η Πολιτεία δεν χαρίζει, η Πολιτεία οφείλει να στηρίζει και να βοηθάει. Γι' αυτό και η ΝΔ στηρίζει κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση, εκσυγχρονισμό όλων των γηπέδων όλων των ομάδων, όπως αυτό που θέλει να φτιάξει ο ΠΑΟΚ που θα είναι διεθνών προδιαγραφών. Ένα έργο που θα είναι προς όφελος όλων των πολιτών της Θεσσαλονίκης. Οπως είπα και προηγουμένως η ΝΔ στηρίζει κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού, όμως περιμένουμε και από την Κυβέρνηση να αφήσει τις ασάφειες και να προχωρήσει σε πράξεις. Ο ΠΑΟΚ θα έχει τη στήριξή μας».

Για τις σχέσεις Κυριάκου Μητσοτάκη και Ιβάν Σαββίδη: «Δεν έχω εικόνα για τις σχέσεις του Κ. Μητσοτάκη με τον κ. Σαββίδη θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο».

Από τη δική του πλευρά, ο κ. Κατσαρής είπε: «Είχαμε σκοπό πως όταν θα αποφασίσουμε να χτίσουμε το γήπεδο να έχουμε τη συμπαράσταση όλης της Πολιτείας. Όλα τα κόμματα έχουν πει το "ναι" στην προσπάθειά μας να αποκτήσουμε τη χρήση του περιβάλλοντος χώρου για να κάνουμε γήπεδο με τα δικά μας χρήματα, αυτά του Ιβάν Σαββίδη, για να έχουμε ένα γήπεδο ευρωπαικών προδιαγραφών. Τα περισσότερα κόμματα απάντησαν και είναι στο πλευρό μας. Θα γίνει εταιρεία ειδικού σκοπού, όμως το βασικό είναι να αποκτήσουμε τον περιβάλλοντα χώρο και από εκεί θα εξαρτηθεί πως θα γίνει το γήπεδο. Μόλις γίνει αυτό θα ξεκινήσουν και οι μελέτες για την κατασκευή του γηπέδου. Δεν παραχωρούμε κάτι στην ΠΑΕ. Δίνουμε το οικόπεδο στην ΠΑΕ εκεί όπου θα χτιστεί γήπεδο το οποίο θα ανήκει στον ΑΣ το οποίο θα το παραχωρήσουμε στην ΠΑΕ για όσα χρόνια συμφωνήσουμε. Όταν λήξει η περίοδος αυτή το γήπεδο θα επιστρέψει στον Ερασιτέχνη».

Για το ποιο είναι το σχέδιο: «Το γήπεδο θα γκρεμιστεί. Αν δεν γκρεμιστεί θα γίνει πολύ μικρότερο. Θα γίνει από την αρχή. Μέσα σε όσα ζητάμε είναι οι γρήγορες αποφάσεις σε ότι πρόβλημα προκύψει. Θέλουμε όλα να προχωράνε γρήγορα. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην σταματήσει το έργο λόγω μικρών προβλημάτων. Υπάρχουν τάφοι δεν υπάρχουν αρχαία».

Το δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη:

Επίσκεψη στα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο Γήπεδο της Τούμπας πραγματοποίησε την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου η Υπεύθυνη για θέματα πολιτισμού και αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός κα. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Την κα. Όλγα Κεφαλογιάννη υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιος Κατσαρής, ο Α' Αντιπρόεδρος κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Άκης Μπεκιάρης, ενώ στη συζήτηση παρίστατο, εκπροσωπώντας την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο νομικός κ. Χρήστος Παπαθωμάς, ο οποίος μίλησε για τα τεχνικά κομμάτια του έργου της νέας Τούμπας.

Στην περίπου μίας ώρας συνάντηση, οι εκπρόσωποι του Α.Σ. ΠΑΟΚ έκαναν γνωστή την πρόταση της οικογένειας του ΠΑΟΚ να κτιστεί νέο γήπεδο στον ίδιο χώρο με το σημερινό και πως αυτό το γήπεδο για να γίνει ασφαλές, μοντέρνο και σύμφωνο με τις σύγχρονες προδιαγραφές της UEFA, θα πρέπει να παραχωρηθούν τα στρέμματα που ανήκουν στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης του περιβάλλοντος χώρου του Γηπέδου της Τούμπας, τα οποία πλην του ΠΑΟΚ, ουδεμία χρησιμότητα μπορούν να έχουν για κανέναν, ενώ επίσης τονίστηκε ότι όλη η επένδυση θα καλυφθεί οικονομικά από την οικογένεια Σαββίδη.

Παράλληλα, τονίστηκε στην κα. Υπουργό ότι η παραχώρηση θα αφορά τον Α.Σ. ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ερασιτεχνικό σωματείο και ουσιαστικά θα αφορά τη βελτίωση του επιπέδου της αθλητικής ζωής όχι μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης».

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x