Αγγλία

Κέιν: «Δεν έχει πέσει η απόδοσή μου»

Ο Χάρι Κέιν ήταν ξεκάθαρος.

Ο Χάρι Κέιν ήταν ξεκάθαρος. Ναι μεν θα ήθελε να σκοράρει περισσότερο με τα χρώματα της εθνικής Αγγλίας, όμως δεν συμφωνεί με όσους θεωρούν ότι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με την Ισπανία για το Nations League, ο σταρ των «τριών λιονταριών» αναφέρθηκε στην αρνητική κριτική που τον συνοδεύει το τελευταίο διάστημα.

«Δεν νομίζω ότι έχω ρίξει την απόδοσή μου. Ήταν δύσκολο μετά το Μουντιάλ, δεν ξεκουραστήκαμε πολύ, αλλά πιστεύω ότι ανταπεξήλθα καλά σε αυτό. Έμεινα υγιής και σε κατάλληλα αγωνιστικά επίπεδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της Τότεναμ και συνέχισε:

«Αυτή ήταν η προτεραιότητά μου από την αρχή της σεζόν! Τώρα θέλω να «χτίσω» σε αυτό και να πιέσω περισσότερο ενόψει του χειμώνα. Έχω θέσει ένα στάνταρ στον εαυτό μου και θέλω να το πιάνω σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζομαι. Σημασία έχει να μαθαίνεις και να βελτιώνεσαι και αυτό θέλω να κάνω στο υπόλοιπο της καριέρας μου.

Μένω επικεντρωμένος στη δουλειά μου και σε αυτό που πρέπει να κάνω. Στην Πρέμιερ Λιγκ είμαι δεύτερος σκόρερ, θα ήθελα να σκόραρα περισσότερο και με την Αγγλία το τελευταίο διάστημα».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x