Γενικά

Κέιν: «Καλύτερο το επίπεδο της εθνικής Ισπανίας»

Υπεροχή της εθνικής Ισπανίας απέναντι στην Αγγλία «βλέπει» ο Χάρι Κέιν, υπενθυμίζοντας όμως πως τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα «τρία λιοντάρια» μπορούν να απειλήσουν τους «φούριας ρόχας».

Την ανωτερότητα της Ισπανίας έναντι της Αγγλίας όσον αφορά στην κατοχή της μπάλας παραδέχτηκε ο Χάρι Κέιν, όμως επεσήμανε τις διαφορετικές ποιότητες που διαθέτει η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκέιτ και τις οποίες μπορεί να εκμεταλλευτεί στο μεταξύ τους ματς.

Σε δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση της εθνικής Αγγλίας απέναντι στους «φούριας ρόχας» για το Nations League, ο Άγγλος φορ τόνισε: «Δεν είμαστε στο επίπεδο της Ισπανίας στην κατοχή της μπάλας. Όμως διαθέτουμε διαφορετικές ποιότητες κι εκεί θα προσπαθήσουμε να τους "χτυπήσουμε"».

«Έχουμε καταφέρει να δώσουμε στο παιχνίδι μας πολύ ρυθμό, έχουμε καλό ένας εναντίον ενός, και όλα αυτά θα πρέπει να εκμεταλλευόμαστε όταν παίζουμε εναντίον τους», υπογράμμισε ο άσος των «τριών λιονταριών».

Ο Χάρι Κέιν έχει δεχθεί κριτικές τον τελευταίο καιρό για την επιθετική του αδράνεια, καθώς πέτυχε μόλις έξι γκολ σε 13 ματς της Τότεναμ, ενώ με την εθνική ομάδα έχει να σκοράρει από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Είναι περίπλοκο γιατί μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν είχα αρκετό χρόνο για να ξεκουραστώ, αλλά νομίζω ότι τα πήγα καλά. Ήμουν φορμαρισμένος και υγιής και αυτή ήταν η βασική μου προτεραιότητα στην αρχή της σεζόν. Τώρα θα πιεστώ και θα δουλέψω πολύ πάνω σε αυτό, όμως δεν νομίζω ότι η απόδοσή μου δεν ήταν πεσμένη. Θα ήθελα να έχω σκοράρει περισσότερο για την Αγγλία, αλλά αυτό συμβαίνει στους επιθετικούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άγγλος επιθετικός.

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x