Champions League

Κέιν: «Οι μεγάλοι παίκτες, στοχεύουν στα τρόπαια»

Ο Χάρι Κέιν θεωρεί πως σημασία έχει να βγάλει κάπου όλη αυτή η εξαιρετική ατομική επίδοση και να μην πάει στράφι, όπως άφησε να εννοηθεί μετά τη νίκη (3-0) της Τότεναμ επί του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.

Καλά τα γκολ, τα χατ-τρικ και η βοήθεια στην ομάδα, όμως, ο Χάρι Κέιν θεωρεί πως σημασία έχει να βγάλει κάπου όλη αυτή η εξαιρετική ατομική επίδοση και να μην πάει στράφι, όπως άφησε να εννοηθεί μετά τη νίκη (3-0) της Τότεναμ επί του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.

«Είμαι ευτυχισμένος για το πρώτο μου χατ-τρικ στο Champions League. Ασφαλώς, στόχος των μεγάλων παικτών είναι να κατακτούν τίτλους και ευρωπαϊκά τρόπαια και αυτό θέλουμε να θέσουμε ως στόχο μας στην Τότεναμ. Να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε τρόπαια.

Για εμένα είναι μια βραδιά περηφάνιας. Εγώ προσπαθώ απλά να σκοράρω, δεν ήξερα ότι είναι το 9ο χατ-τρικ μου, αλλά χαίρομαι κάθε φορά που πετυχαίνω γκολ και όταν αυτά έρχονται πολλά μαζί, είναι απλά ένα μπόνους» ήταν τα λόγια του Άγγλου επιθετικού που έφτασε στα 11 τέρματα μέσα στον Σεπτέμβρη έπειτα και από τα τρία γκολ του στο «ΓΣΠ».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x