Αγγλία

Κέιν: «Θέλω να γίνω ο καλύτερος στον κόσμο»

Εμπνευσμένος από τον Ντιέγκο Μαραντόνα δήλωσε πως είναι ο Χάρι Κέιν και θέλει να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα βρέθηκε την Κυριακή στο «Wembley» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι Τότεναμ-Λίβερπουλ. Η παρουσία του ενέπνευσε τον Χάρι Κέιν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διεθνής Αγγλος επιθετικός και τόνισε πως θέλει να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

«Κάποια στιγμή θέλω να γίνω ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Μέσι και ο Ρονάλντο έχουν θέσει κάποια πρότυπα και είναι στο χέρι μου να φτάσω στο επίπεδό τους», ανέφερε ο Άγγλος φορ.

«Ο Μαραντόνα είναι από τα καλύτερα «δεκάρια» που έχουν παίξει ποδόσφαιρο και μας έκανε πολύ καλό που ήταν στο γήπεδο. Ήταν τρομερός ποδοσφαιριστής και μπορούμε να μάθουμε πολλά από αυτόν», πρόσθεσε ο 24χρονος επιθετικός.

Ο Βρετανός στράικερ βρίσκεται σε τρομερή φόρμα το 2017, καθώς σε 40 παιχνίδια με την Τότεναμ και την εθνική Αγγλίας έχει σκοράρει 45 φορές, με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και της Μπαρτσελόνα.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x