Αγγλία

Κέιν: «Το χειρότερο συναίσθημα στον κόσμο»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Χάρι Κέιν μετά την ήττα της Τότεναμ από την Τσέλσι στον τελικό του League Cup, με τον Άγγλο να δηλώνει ότι η απώλεια του τίτλου είναι το πιο άσχημο συναίσθημα.

Την απογοήτευσή του για την ήττα της Τότεναμ από την Τσέλσι στον Κυριακάτικο τελικό του League Cup εξέφρασε ο Χάρι Κέιν.

Ο νεαρός άσος ανέφερε πως αισθάνθηκε χάλια όταν είδε τους «μπλε» να σηκώνουν το τρόπαιο, τονίζοντας πως η ήττα σε τελικό είναι το χειρότερο συναίσθημα στον κόσμο.

«Η ήττα είναι πολύ άσχημο συναίσθημα, και αν αυτή έρθει σε έναν τελικό, τότε το συναίσθημα είναι το χειρότερο στον κόσμο. Όταν βλέπεις την Τσέλσι να σηκώνει το τρόπαιο νιώθεις χάλια. Είναι απογοητευτικό γιατί δώσαμε τα πάντα και παίξαμε καλά», ήταν τα λόγια του επιθετικού των «σπιρουνιών» που στη συνέχεια τόνισε ότι η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είχε την τύχη με το μέρος της.

«Σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια δεν έχεις πάντα την τύχη με το μέρος σου, σε αντίθεση με την Τσέλσι που έχω την αίσθηση πως την είχε. Έβαλε δύο γκολ με κόντρα, που κάποια άλλη μέρα ίσως να μην έμπαιναν», είπε ο 21χρονος Άγγλος που στο τέλος επισήμανε πως είναι περήφανος για το γεγονός ότι η ομάδα του κατάφερε να φτάσει σε έναν τελικό.

«Είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας. Είμαστε μια νέα ομάδα με νέο προπονητή και καταφέραμε να είμαστε σε έναν τελικό την πρώτη σεζόν. Είναι μεγάλο επίτευγμα», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x