Αγγλία

Κέιχιλ: «Δεν σέβομαι τις αποφάσεις του Σάρι, δεν μου έδωσε ούτε μία ευκαιρία»

Ο Γκάρι Κέιχιλ ρωτήθηκε για τον Μαουρίτσιο Σάρι κατά την κοινή τους θητεία στην Τσέλσι και ήταν... καταπέλτης, ενώ αντιθέτως εξήρε τον Αντόνιο Κόντε.

Για την κοινή του θητεία με τον Μαουρίτσιο Σάρι στην Τσέλσι κλήθηκε να μιλήσει ο Γκάρι Κέιχιλ και ο έμπειρος στόπερ ήταν... καταπέλτης. Ανέφερε πως δεν πήρε καμία ευκαιρία και αναγκάστηκε να φύγει, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Αντόνιο Κόντε τον οποίο και αποθέωσε.

«Στη μέση της σεζόν η σχέση μου με τον Σάρι είχε... τελειώσει, ήταν δύσκολο να σεβαστώ κάποιες από τις επιλογές του. Γύρισα στην ομάδα λίγο πιο αργά λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έχασα ορισμένες από τις οδηγίες του στην προετοιμασία, αλλά ήταν πολύ ενδιαφέρουσες οι τακτικές του. Ήξερα πως αν παίξω 4-5 παιχνίδια στη σειρά θα βρω ξανά την σταθερότητα και την φόρμα μου, αλλά δεν πήρε ούτε μία ευκαιρία», ήταν τα λόγια του για τον Σάρι.

Όσον αφορά τον Αντόνιο Κόντε, είπε τα καλύτερα λόγια: «Ένας εξαιρετικός προπονητής, όπως και ο Μουρίνιο δίνουν μεγάλη έμφαση στην λεπτομέρεια. Αγενής αλλά με καλή έννοια. Αν δεν ήξερες κατά γράμμα τι έπρεπε να κάνεις στο χορτάρι, δεν έπαιζες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x