Stoiximan Super League

Κέρασε Ιμπραΐμοβιτς-Μέλμπεργκ ο Μαϊστόροβιτς

Σε κλαμπ της Στοκχόλμης το βράδυ της Παρασκευής για τον εορτασμό των γενεθλίων του βρέθηκε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, με τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Όλαφ Μέλμπεργκ να είναι καλεσμένοι στην παρέα του.

Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς άφησε για λίγες μέρες την Ελλάδα και βρέθηκε στην Σουηδία μαζί με την οικογένειά του. Μάλιστα, συνδύασε το ταξίδι στην πατρίδα του με τον εορτασμό των γενεθλίων, που είναι σε λίγες μέρες.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ το βράδυ της Παρασκευής διασκέδασε παρέα με τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Όλαφ Μέλμπεργκ σε μεγάλο κλαμπ της Στοκχόλμης και όπως ήταν φυσικό τα «φώτα έπεσαν» πάνω τους.

«Εμφανίστηκε μια παρέα περίπου 20 ατόμων για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ανάμεσά τους ήταν ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Φάνηκε να το διασκεδάζουν και πέρασαν μια ωραία βραδιά», είπε σε περιοδικό της χώρας ο υπεύθυνος του μαγαζιού, ενώ δημοσιεύματα ανέφεραν πως η παρέα του Μαϊστόροβιτς έμεινε στο μαγαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x