Κύπρος

Κέρασε «τριάρα» ο ΑΠΟΕΛ με λάμψη Μπερτόλιο

Μπορεί ανά στιγμές να φάνηκε ότι κάνει αγγαρεία, αλλά αυτό δεν απέτρεψε τον ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα του στο κυπριακό πρωτάθλημα να «φιλοδωρήσει» με τρία γκολ τον Ερμή Αραδίππου (3-0).

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα του ΑΠΟΕΛ στο κυπριακό πρωτάθλημα (αφού η 1η αγωνιστική είχε αναβληθεί), καθώς επικράτησε 3-0 του Ερμή Αραδίππου σε ένα ματς που έκανε το ντεμπούτο του ο αντι-Βινσέντι, Φακούντο Μπερτόλιο, ξεχωρίζοντας μάλιστα με την απόδοσή του.

Ο εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Europa League δεν φόρτσαρε ιδιαίτερα και μέσω μιας στημένης φάσης στο 39’ άνοιξε το σκορ. Ο Ορλάντι εκτέλεσε το φάουλ και ο Νούνο Μοράις με κεφαλιά δεν είχε πρόβλημα να ανοίξει το σκορ.

Στο β’ μέρος ο ΑΠΟΕΛ έδειξε σημάδια χαλαρότητας, δίνοντας το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν στο 63’ με τον Αλεξάνδρου να διώχνει στη γραμμή το πλασέ του Ντε Μέλο. Οι γηπεδούχοι, όμως, πιστοποιώντας την ποιοτική τους ανωτερότητα είχαν στο 56’ δοκάρι με κεφαλιά του Σωτηρίου και τελικά για να φτάσουν στο γκολ χρειάστηκαν το μαγικό άγγιγμα του Μπερτόλιο.

Ο πρώην άσος του Αστέρα Τρίπολης πέρασε στο ματς στο 77’ και δύο αργότερα κέρδισε το πέναλτι, μέσω του ο Στυλιανού «κλείδωσε» το τρίποντο για τον ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα, ο Αργεντινός δεν… σταμάτησε εκεί, αφού στις καθυστερήσεις, με δική του ασίστ, ο Εφραίμ έκανε το 3-0.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο, Αλεξάνδρου, Μοράις, Ορλάντι (77' Μπερτόλιο), Βινίσιους, Γιαννιώτας, Βάντερ (68' Εφραίμ), Σωτηρίου (60' Nτε Καμάργκο)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x