Stoiximan Super League

Κέρδισε ο Κόκκαλης το έργο της υπογειοποίησης για την «Αγια-Σοφιά»

Η εταιρεία του Σωκράτη Κόκκαλη κέρδισε τον μειοδοτικό διαγωνισμό για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο όμιλος «Intrakat» του Σωκράτη Κόκκαλη, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Live Sport, είναι ο προσωρινός μειοδότης του μεγάλου έργου της υπογειοποίησης των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών, έργο το οποίο με την ολοκλήρωσή του θα σημάνει και την λειτουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Στις αρχές Φεβρουαρίου είχε προκηρυχτεί ο διαγωνισμός για την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια και προ ημερών η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής ενέκρινε τους όρους του διαγωνισμού για το έργο, το οποίο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο σε 14 μήνες.

Χθες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποσφραγίστηκαν οι φάκελοι των προτάσεων και άρχισε η εξέταση των προσφορών από τις εταιρείες για την ανάληψη και την ολοκλήρωση του έργου της υπογειοποίησης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Live Sport, ο όμιλος Intrakat έκανε την καλύτερη προσφορά σε αυτόν τον δημόσιο διαγωνισμό και έχει αναδειχθεί «προσωρινός μειοδότης».

Εφόσον δεν υπάρξει κάποια ένσταση από τις άλλες εταιρείες, τότε εκείνη του κ. Κόκκαλη θα αναλάβει την ολοκλήρωση του παραπάνω έργου.

Ο Νικ Καλάθης σκοράρει στο Μιλάνο με 0% γκανιότα* σε over/under πόντους. *Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x