Γαλλία

Κέρδισε τρία πέναλτι στην έδρα της Παρί και την πέταξε εκτός η Γκινγκάμπ!

Το Λιγκ Καπ δεν θα καταλήξει και φέτος στην Παρί. Η Γκινγκάμπ, που κέρδισε τρία πέναλτι στο «Παρκ ντε Πρενς» έβαλε τα δύο και με ανατροπή πέταξε εκτός ημιτελικών την ομάδα του Τούχελ (1-2).

Τέλος στο σερί των πέντε σερί κατακτήσεων του Λιγκ Καπ Γαλλίας της Παρί έβαλε η Γκινγκάμπ. Η ομάδα του Τούχελ μπορεί να προηγήθηκε όμως οι παίκτες του Γκουβερνέ δεν το έβαλαν κάτω και πήραν την πρόκριση με μεγάλη ανατροπή (1-2).

Όλο το… ζουμί ήταν στο δεύτερο ημίχρονο στο «Παρκ ντε Πρενς». Στο 60’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εκτός εστίας ο Τουράμ! Δύο λεπτά αργότερα ο Νεϊμάρ από κοντινή απόσταση έδωσε το προβάδισμα στην Παρί. Η Γκινγκάμπ συνέχισε να παίζει με αντεπιθέσεις και δικαιώθηκε, αφού στο 81’ κέρδισε νέο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα αυτή τη φορά ο Ενγκμπακοτό κάνοντας το 1-1. Στα τελευταία λεπτά οι Παριζιάνοι προσπάθησαν να πιέσουν αλλά δεν ενόχλησαν τον Τζόνσον. Έτσι, με τη γνωστή συνταγή, αντεπίθεση και πέναλτι, η Γκινγκάμπ έκανε τη ζημιά με τον Τουράμ να ευστοχεί αυτή τη φορά από την «άσπρη βούλα» και να χαρίζει την πρόκριση στην ομάδα του στο 90+3’.

Το «παζλ» για τη φάση των ημιτελικών, στην οποία βρίσκονται και η Μονακό με την Στρασμπούργκ, συμπληρώθηκε με την πρόκριση της Μπορντό κόντρα στην Χάβρη. Οι Γιρονδίνοι επικράτησαν 1-0 κόντρα στη Χάβρη χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Καλού στο 70ο λεπτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x