Stoiximan Super League

Κέρδος οι νέοι στον Ατρόμητο στην ισοπαλία (1-1) κόντρα στη Σπάρτη

Στην ισοπαλία με σκορ 1-1 έμειναν Σπάρτη και Ατρόμητος σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην πόλη της Λακωνίας και που ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε ευκαιρίες σε πολλά παιδιά προερχόμενα από την ακαδημία.

Ισόπαλος 1-1 στη Σπάρτη κόντρα στην τοπική ομάδα έμεινε ο Ατρόμητος σε φιλική αναμέτρηση στην οποία ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε ευκαιρίες σε πολλά παιδιά που προέρχονται από την Κ-20.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Γιαννίτση στο 28’ για να απαντήσουν οι «κυανόλευκοι» με το γκολ του Λαζαρίδη… junior στο 51’, έπειτα από σέντρα του Καντράνη.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Περιστερίου είναι την Κυριακή 28 Αυγούστου κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ατρόμητος: Ν. Παπαδόπουλος, Φυτανίδης (46’ Κοντοές), Παπαδόπουλος Δ,(58’ Τσατσόπουλος) Ζησόπουλος, Ντιγκινί, (58’ Λημνιός) Κεϊτά (58’ Μπίτολο), Βασιλείου (67’ Λε Ταλέκ), Μπαστακός (46’ Κιβρακίδης), Λαζαρίδης. (71΄ Νάτσος) Κατράνης, Γκουγκούδης (46’ Γροντής).

Σπάρτη: Κραββαρίτης, Σιόπης (87’ Μπουτσικάρης), Παπαχρήστος(46’ Παναγιώτου) Γιαννίτσης (81’ Κοντοές), Γκαλίτσιος (46’ Καρτσαμπάς), Μπανούσης, (80’ Χάιδαρης) Βελίνης (56’ Ηλιόπουλος), Οικονομόπουλος (46’ Κατσίκης), Αναστασάκος (67’ Γαρυφαλλόπουλος), Μπουντόπουλος (46’Αναστασόπουλος) Αρσενίεβιτς (75’Σινγκ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x