Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «ΑΕΚ και Καρέρα βλέπουν το μέλλον τους μαζί»

Αμοιβαία διαβεβαίωση πως θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν ΑΕΚ και Μάσιμο Καρέρα δόθηκε στο χθεσινό ραντεβού των δύο πλευρών.

ΑΕΚ και Μάσιμο Καρέρα θα συνεχίσουν την πετυχημένη τους συνεργασία και τη νέα σεζόν, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μιλώντας για τη χθεσινή συνάντηση που είχε ο Ίλια Ίβιτς με τον ατζέντη του Ιταλού τεχνικού, Αντρέα Ντ’ Αμίκο.

«Στην ουσία του θέματος δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν υπογράφτηκε κάποιο χαρτί, αλλά είπαν και οι δύο ότι βλέπουν το μέλλον τους μαζί. Υπάρχει συμβόλαιο, δεν έγινε συζήτηση για περαιτέρω επέκταση, αλλά υπήρξε διαβεβαίωση ότι θα μείνει και του χρόνου. Υπάρχει οψιόν μέχρι τέλος Μαΐου για την κάθε πλευρά να σπάσει το συμβόλαιο, αλλά από ό,τι φαίνεται αυτό δεν θα γίνει. Ο ατζέντης του Καρέρα έφυγε ήδη για την Ιταλία, γιατί λόγω κορωνοϊού υπάρχει πρόβλημα με τις πτήσεις και έτσι δεν θα συναντηθεί και με τον Μελισσανίδη», ανέφερε.

Όσο για τις κινήσεις για το ρόστερ, είπε: «Από ό,τι φαίνεται δεν θα ανανεώσει ο Χουλτ και η ΑΕΚ κοιτάζει για αριστερό μπακ, για στόπερ και πιστεύω πως θα αποκτηθεί και μεσοεπιθετικός. Αν αποχωρήσει κάποιος παίκτης, αυτά μπορεί να αλλάξουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x