Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Απ’ τα σημαντικότερα γεγονότα στην ιστορία της ΑΕΚ το ταξίδι στο Βελιγράδι»

Μεγαλειώδη εμπειρία και απόφαση-σταθμό στην ιστορία της ΑΕΚ χαρακτήρισε το ταξίδι στο εμπόλεμο Βελιγράδι ο Κώστας Κετσετζόγλου. Πώς περιέγραψε τις στιγμές ως μέλος της αποστολής στον ΣΠΟΡ FΜ.

Για το ιστορικό ταξίδι της ΑΕΚ στο Βελιγράδι -ανήμερα της συμπλήρωσης 21 χρόνων από τότε που η «Ένωση» αψήφησε τις βόμβες για να παίξει φιλικό με την Παρτιζάν- μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή του Βασίλη Βέργη μαζί με τον Κώστα Μιαούλη (που επίσης ήταν παρών), περιέγραψαν τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησαν όσοι ήταν μέλη της αποστολής.

Αρχικά σημείωσε λοιπόν ότι ήταν μια έμπνευση της στιγμής από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τόνισε ότι παρά τις πιέσεις της τότε ιδιοκτήτριας ENIC, ήταν ανένδοτος γι’ αυτή την κίνηση, που αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην ιστορία του συλλόγου.

Και αφού στάθηκε επίσης στην παρουσία του Μανώλη Γλέζου, αναφέρθηκε στο πρωτόγνωρο συναίσθημα του να εισπράττεις ευγνωμοσύνη (όπως αυτή που έδειχναν οι Σέρβοι σε κάθε στιγμή) απλά επειδή διαπιστώνεις ότι έχεις έναν φίλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x