Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δεν βλέπω να προχωράει του Λάσο στην ΑΕΚ»

Η περίπτωση του Μπόρχα Λάσο δεν φαίνεται να «παίζει» δυνατά στην ΑΕΚ στην υπόθεση εξτρέμ, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στη μεταγραφική δραστηριότητα της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Η Ένωση έκλεισε αρκετά γρήγορα δύο από τα μέτωπα που υπήρχαν, αποκτώντας τον Σοτζέι Μασούντ, που θα καλύψει το κενό του τραυματία Πέτρου Μάνταλου και τον Ερίκ Μοράν για αντί-Γιόχανσον, που επίσης στάθηκε εξαιρετικά άτυχος.

Από εδώ και πέρα προτεραιότητα αποτελεί ένας εξτρέμ, που θα μπορεί να αγωνίζεται αριστερά, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει προσθήκη ενός παίκτη που θα μπορεί να προσφέρει και δεξιά. Το τελευταίο όνομα που βγήκε στην επιφάνεια είναι αυτό του Μπόρχα Λάσο της Σεβίλλης, για τον οποίο φαίνεται ότι έχει γίνει προσπάθεια από τον Μανόλο Χιμένεθ. «Δεν το βλέπω να προχωράει», ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Παράλληλα, υπάρχει και το θέμα του αριστερού μπακ που πιθανόν να αποκτηθεί, ώστε να «κουμπώσει» με τον Έλντερ Λόπες, καθώς δεν είναι στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού ο Βινίσιους. Ωστόσο, δεν αποτελεί προτεραιότητα στην παρούσα φάση η συγκεκριμένη υπόθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x