Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δεν έδειξε καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ, έκανε λάθος στις αλλαγές ο Ουζουνίδης»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου σχολίασε το χθεσινό ντέρμπι και ανέλυσε τους λόγους της ήττας της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ.

Αναποτελεσματικότητα, σοβαρά λάθη και άστοχες αλλαγές αποτέλεσαν την αιτία της ήττας της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Στο σημείο που είχε τον έλεγχο απόλυτα η ΑΕΚ, έκανε ένα γκολ-δώρο. Για να έρθει το 2-0 έγιναν πέντε λάθη. Η νίκη κάνει τα πράγματα δύσκολα, γιατί η ΑΕΚ παίζει στην Κρήτη με τον ΟΦΗ και μετά υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Η νίκη είναι υπερ-απαραίτητη», ανέφερε.

Πάντως επισήμανε πως «… η διαφορά των δύο ομάδων που είχε φανεί στον τελικό Κυπέλλου και κάποιοι περίμεναν να καθορίσει το πρωτάθλημα, δεν φάνηκε. Με βάση τη χθεσινή εικόνα δεν μπορείς να πεις ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα».

Επίσης, στάθηκε στη διαχείριση του ματς από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. «Μου άρεσε ο τρόπος που προσέγγισε το παιχνίδι ο Ουζουνίδης, αλλά θεωρώ πως οι αλλαγές του δεν βοήθησαν. Για παράδειγμα ο Γαλανόπουλος βγήκε πρώτος χωρίς να είναι χειρότερος από τον Σιμόες. Επίσης περιμένεις άλλα πράγματα από τον Μάνταλο που είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες σου. Τελείωσε πολύ κακά τις φάσεις. Ίσως και να μην είχε δυνάμεις και να έπρεπε να γίνει αλλαγή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x