Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Έχει ελπίδες για Κροβίνοβιτς η ΑΕΚ, δεν έχει κλείσει το θέμα Βράνιες»

Ανοιχτό είναι το θέμα Κροβίνοβιτς για την ΑΕΚ, όπως ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94.6, όπου αναφέρθηκε στην αδυναμία που πάντα υπάρχει εντός της Ένωσης για τον Βράνιες.

Ζεράλδες, Κροβίνοβιτς, Μαρτίνς και… Βράνιες.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τα δεδομένα για τις ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ, που στην παρούσα φάση δείχνει να στοχεύει σε 3+2 προσθήκες. Τονίζοντας, πάντως, ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να διαφοροποιηθεί η κατάσταση και να πάρει περισσότερους παίκτες, εφόσον γεννηθεί η ανάγκη.

Πιο απλή είναι η υπόθεση του Τσίκο Ζεράλδες. «Ίσως κλείσει και σήμερα. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με την οψιόν αγοράς. Εκεί υπάρχει ένα θέμα. Πρέπει να είναι μια οψιόν του Λιβάγια. Αλλιώς δεν έχει νόημα», ανέφερε για τον μέσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σε ό,τι αφορά τον Φιλίπ Κροβίνοβιτς, τόνισε ότι παρά τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία περί συμφωνίας των «αετών» με την Γκιμαράες, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ελπίδες για να κάνουν δικό τους τον παίκτη της Μπενφίκα, τονίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής προτιμάει την ΑΕΚ.

Προχωρημένη είναι και η υπόθεση του Πορτογάλου εξτρέμ, Φάμπιο Μαρτίνς, που δείχνει να θέλει πολύ να αγωνιστεί στην Ένωση και ότι είναι πιθανό να κλείσει σύντομα. «Πρέπει να υπάρξει συμφωνία ώστε να τους έχει και του χρόνου η ΑΕΚ, αλλιώς δεν έχει νόημα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο θέμα του στόπερ. Η ΑΕΚ θέλει να έχει τέσσερις ετοιμοπόλεμους (συν κάποιο νεαρό που πιθανόν να προβιβαστεί) παίκτες και αφού ο Ούρος Τσότσιτς, είναι αναζήτηση ομάδας και με τους Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Σβάρνα να είναι στο… κάδρο, απομένει ένα κομμάτι για να συμπληρωθεί το παζλ. Δεν αποκλείεται να… κουμπώσει σε αυτό ο Όγκνιεν Βράνιες, για τον οποίο ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει εκφράσει τις ενστάσεις του, αλλά πάντα υπάρχει αδυναμία εντός του συλλόγου για τον Βόσνιο και ο Κώστας Κετσετζόγλου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο παίκτης, επισημαίνοντας, πάντως, ότι έχουν σταματήσει οι επαφές με την Άντερλεχτ εδώ και αρκετό καιρό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x