Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Έχει στραβώσει του Σιμόες»

Τα δεδομένα της υπόθεσης του Αντρέ Σιμόες ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου, τονίζοντας ότι η διαπραγμάτευση έχει στραβώσει.

Αρνητική τροπή έχει πάρει για την ΑΕΚ η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ» και στους Βάιο Τσούτσικα, Βασίλη Βέργη ο ρεπόρτερ του ΣΠΟΡ FM τόνισε ότι η διαπραγμάτευση των δύο πλευρών έχει «στραβώσει» και πολλά θα κριθούν από τη μεταγραφική... απάντηση της «Ένωσης» τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Έχει στραβώσει η διαπραγμάτευση με Σιμόες για την ανανέωση του συμβολαίου. Δεν μπορώ να πω ένα ποσό στάνταρ για τη διαφορά των δύο πλευρών. Υπήρχε μία συμφωνία πριν από έναν χρόνο, αλλά αυτή η συμφωνία δεν έγινε συμβόλαιο από την πλευρά του Σιμόες μέσα σε ένα βράδυ, ίσως σκεπτόμενος διαφορετικά. Από τότε άρχισε να χαλάει η ιστορία. Από εδώ και πέρα δεν μπορεί να αποκλειστεί κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Είχα πει ότι 31 Αυγούστου ο παίκτης θα είχε υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ωστόσο αυτό δεν έγινε και από τη στιγμή που δεν έγινε, το πράγμα έχει στραβώσει. Πολλά θα φανούν και από τι θα αποκτηθεί τον Γενάρη, αφού η ΑΕΚ στοχεύει σε κάτι πάρα πολύ καλό για τη θέση αυτή», είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου που αναφέρθηκ και στο προσεχές ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (20/10, 19:00) στη Ριζούπολη.

«Είναι ένα παιχνίδι που με τις επιστροφές που υπάρχουν, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιοι θα χρησιμοποιηθούν, ποιοι θα είναι στον πάγκο, ακόμα και ποιοι θα μείνουν εκτός αποστολής. Ενδεχομένως ο Μαρίνος Ουζουνίδης να αποφασίσει έχοντας στο μυαλό του και το ματς της Τρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Υπολογίζονται κανονικά οι Πόνσε, Μάνταλος, Μπογέ και Άλεφ. Η ΑΕΚ θα είναι πλήρης και θα δούμε τι θα μπορεί να κάνει με όλους τους παίκτες στη διάθεσή της. Μόλις μπει και ο Αλμπάνης, η ΑΕΚ θα έχει 9 παίκτες για 4 θέσεις»
.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενίσχυσης στη θέση του αριστερού μπακ τον προσεχή Ιανουάριο: «Δεν θα πάει για αριστερό μπακ η ΑΕΚ. Ο Μπακάκης θα είναι αυτός που θα κάνει τα... ρεπό του Χουλτ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x