Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ δεν ήθελε οψιόν για Βράνιες, εγκαταλείπεται η περίπτωση Μαρτίνς»

Ο Κ. Κετσετζόγλου εξήγησε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94.6 το πώς σημειώθηκε ανατροπή με Βράνιες, ανέλυσε όλα τα δεδομένα στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, που δεν πάει για άλλους δανεικούς. Τι ισχύει με Μαρτίνς-Σιμάο.

Περί Βράνιες, Μαρτίνς, Σιμάο και όχι μόνο.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέλυσε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94.6 την υπόθεση του Βόσνιου στόπερ που, όπως όλα δείχνουν, επιστρέφει στην ΑΕΚ και το πιθανότερο την Πέμπτη θα είναι στην Ελλάδα. Ο Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος είχε ενδοιασμούς για τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό λόγω της σεζόν του με την Άντερλεχτ, πείστηκε από τις συζητήσεις με κορυφαία στελέχη του συλλόγου ότι ο παίκτης θα είναι υποδειγματικός επαγγελματίας.

Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι δεν θα μπει ρήτρα στον δανεισμό του από τους Βέλγους, επεσήμανε: «Δεν ήθελε η ΑΕΚ να μπει οψιόν λόγω του ενός εκατομμυρίου που οφείλει η Άντερλεχτ. Διότι πρόκειται για χαμένη υπόθεση για την Άντερλεχτ και αν έβαζαν ρήτρα στη συμφωνία, θα έμπαινε αυτή η υπόθεση σε άλλη διάσταση. Η Άντερλεχτ θα έβαζε ευχαρίστως οψιόν. Μόλις άναψε το πράσινος φως ο προπονητής η υπόθεση έκλεισε σε μια ώρα».

Επιπλέον, αφού ξεκαθάρισε ότι από εδώ και πέρα οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα πάνε για άλλο δανεικό και πως θα κινηθούν για αγορά ποδοσφαιριστών ή ότι θα κοιτάξουν από τη λίστα με τους ελεύθερους, αναφέρθηκε στον Φάμπιο Μαρτίνς της Μπράγκα. Τα σημάδια είναι αρνητικά και η ΑΕΚ εγκαταλείπει τη συγκεκριμένη υπόθεση του Πορτογάλου ακραίου και… πάει γι’ άλλα. Η υπόθεση του Ζεράλδες είναι τελειωμένη, ενώ ο Νταβίντ Σίλβα απασχολεί, γίνονται συζητήσεις με την Αντβέρπ και είναι πιθανό να αποκτηθεί ο παίκτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x