Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Κλεισμένοι Βέρντε και Ολιβέιρα, θεωρώ πως θα γίνουν άλλες δύο μεταγραφές»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου προανήγγειλε… αφίξεις για την ΑΕΚ.

Θέμα ωρών είναι η ολοκλήρωση των μεταγραφών των Ντανιέλε Βέρντε και Νέλσον Ολιβέιρα από την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Κώστα Κετσετζόγλου.

«Οι δύο μεταγραφές θεωρούνται κλεισμένες. Έχει συμφωνηθεί να είναι στην πρώτη προπόνηση, όταν επιστρέψει η ομάδα στην Αθήνα, την Πέμπτη ή την Παρασκευή», τόνισε αρχικά στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Με τον Βέρντε αν επικυρωθούν όσα έχουν συμφωνηθεί τις τελευταίες μέρες, θα λύσει το συμβόλαιό του με τη Ρόμα και θα κλείσει στην ΑΕΚ με 1 εκατ. ευρώ και 30% ποσοστό μεταπώλησης. Από όσο γνωρίζω, θα υπογράψει τριετές με 500.000 ευρώ ετησίως, ενώ θα πάρουν ένα ποσό οι μάνατζέρ του», είπε για τον Ιταλό εξτρέμ, ενώ για τον Πορτογάλο φορ σημείωσε:

«Η ΑΕΚ δεν έδωσε ούτε ευρώ παραπάνω από αυτά που είχε συμφωνήσει πριν δέκα μέρες με τον παίκτη. Ο Ολιβέιρα ήθελε λίγο χρόνο μήπως βρει κάποια πρόταση από καλύτερο πρωτάθλημα. Δεν βρήκε κάτι, η ΑΕΚ έγινε λίγο πιο πιεστική και τελικά συμφώνησαν για δύο χρόνια με περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως, που είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει δώσει η ΑΕΚ. Θα πάρει κάποια χρήματα και η Νόριτς, ενώ προβλέπονται και κάποια μπόνους. Θα μπει στο συμβόλαιο ρήτρα 6 εκατ. ευρώ για το καλοκαίρι του 2020».

Τέλος, ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ προέβλεψε περαιτέρω ενίσχυση. «Εκτίμησή μου είναι πως θα γίνουν δύο ακόμη μεταγραφές, ένας ακραίος ακόμη για αριστερά και ένας στόπερ».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x