Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Με τέτοια εικόνα, υπάρχει θέμα προπονητή»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου θεωρεί πως η θέση του Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο της ΑΕΚ είναι επισφαλής λόγω της εικόνας πανικού που έβγαλε η ομάδα απέναντι στην Τραμπζονσπόρ.

Πανικό και κάθε άλλο παρά πρόοδο διακρίνει στο παιχνίδι της ΑΕΚ ο Κώστας Κετσετζόγλου και γι’ αυτό θεωρεί πως είναι πολύ πιθανό να προκύψει σύντομα θέμα παραμονής του Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο της ομάδας.

«Σε κάθε παιχνίδι η ΑΕΚ αντί να γίνεται καλύτερη, γίνεται χειρότερη. Η ομάδα έδειχνε μια πρόοδο στα φιλικά, αλλά από το δεύτερο ημίχρονο με την Κραϊόβα και χθες από το 20ο λεπτό και μετά γίνονται ανεξήγητα πράγματα. Με τέτοια εικόνα φοβάμαι η ΑΕΚ μπορεί στη ρεβάνς να σπάσει ρεκόρ ήττας. Μοιάζει η κατάσταση από το τέλος Αυγούστου μη αναστρέψιμη. Είναι κάτι πρωτόγνωρο», ανέφερε αρχικά στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και πρόσθεσε:

«Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα, με την εικόνα της ομάδας να χειροτερεύει συνεχώς, πιστεύω πως πρέπει να παρθεί μια απόφαση σύντομα. Σήμερα, αύριο, μεθαύριο… Ο προβληματισμός είναι κάτι παραπάνω από έντονος στη διοίκηση. Ο Μελισσανίδης ήταν προετοιμασμένος να δώσει χρόνο στον προπονητή, αλλά η ομάδα έχει εικόνα πανικού. Θεωρώ πως υπάρχει θέμα προπονητή, γιατί η εικόνα είναι πολύ κακή για να πεις ότι θα κάνω υπομονή και θα του δώσω χρόνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x