Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Σλούτσκι, η καλύτερη περίπτωση προπονητή για την ΑΕΚ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Η καλύτερη περίπτωση προπονητή που μπορούσε να βρει η ΑΕΚ τη δεδομένη χρονική περίοδο αποτελεί ο Λέονιντ Σλούτσκι, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στο σχόλιό του στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Καταπληκτική περίπτωση ο Σλούτσκι για την ΑΕΚ, για την περίοδο που βρισκόμαστε, για τους ελεύθερους προπονητές που υπάρχουν στην αγορά και για εκείνους που είχαν ακουστεί στην αρχή για τον πάγκο της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ της «Ένωσης».

«Μακάρι να πει το “ναι” και να έρθει», πρόσθεσε. Για να συμπληρώσει: «Τείνει προς το “ναι” ο Σλούτσκι, για αυτό έγινε και η συνάντηση κι οι επαφές διήρκησαν περίπου μία εβδομάδα».

Στη συνέχεια, ο Κώστας Κετσετζόγλου υπογράμμισε: «Ο Ίβιτς συγκέντρωσε πληροφορίες, οι οποίες ήταν πολύ καλές. Έμαθε ότι πρόκειται για καλό άνθρωπο που έχει καλή επαφή με τους παίκτες, χωρίς να παίζει και σφαλιάρες μαζί τους.

Πήγε καλά η συνάντηση σε προσωπικό επίπεδο και η πρόταση της ΑΕΚ τον καλύπτει οικονομικά και σε εκείνα που έχει ζητήσει για το σταφ του. Έχει ζητήσει προθεσμία μέχρι την Παρασκευή και μένει ανοιχτό μήπως προκύψει κάποια ελκυστική πρόταση εκτός της ΑΕΚ
».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x